AppleTelefoane

iPhone XI Max – Primele imagini detaliate! Primul telefon cu 3 camere de la Apple

Dupa cu ne-am obisnuit deja, Apple, este obisnuit sa isi pastreze design-ul pentru iPhone-uri mai multi ani. iPhone XI Max, va avea cu siguranta un design asemantor cu iPhone X, ultimul telefon de la Apple care a adus schimbari semnificative la capitolul design.

Potrivit Phone Arena, astazi avem primele imagini detaliate cu noul iPhone XI Max, ce va fi lansat cu siguranta prin septembrie.

Imaginile au fost realizate cu ajutorul ultimelor informatii aparute pe internet cu privire la modelul iPhone XI max, iar din aceste informatii au rezultat imaginile de mai jos.

Dupa cum putem vedea in galeria foto de mai sus, iPhone XI Max, va avea 3 camere si va reprezenta primul telefon de la Apple ce va avea 3 camere principale, iar din punctul nostru de vedere, acestea nu vor fi doar pentru marketing, ci vor da cu adevarat o valoare impresionanta fotografiilor facute cu acest terminal.

Sunt mai multe zvonuri cu privire la acest telefon, cand vom afla mai multe, vom face un articol dedicat ce va fi actualizat permanent, pana atunci, voi ce parere aveti despre aceste imagini?

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close