AppleTelefoane

iPhone XI va avea 3 camere pe spate

Una dintre camere va reprezenta senzorul ToF

 

Ne asteptam ca Apple sa lanseze telefoane de succes anul acesta, iar dupa cum spun unii specialisti vom primi un telefon diferit fata de celelalte smartphone-uri.

Conform Phone Arena, vom avea 3 modele de telefoane, printre care unul mai ieftin cu ecran LED, si un ecran mai mic, celelalte telefoane vor avea display OLED. Vor fi lansate trei modele, cu ecran de 5,8 inci, 6,4 inci și 6,1 inci.

Telefoanele iPhone XI si iPhone XI Max vor avea camere triple pe spate iar una dintre camere va prezenta un  senzor Time of Flight (ToF). Acest senzor foloseste lumina infrarosie pentru a calcula lumina ce se transmite de la obiect catre smartphone.

Acest senzor nu este doar pentru poze mai performante, ci si pentru realitatea agumentata.

O alta caracteristica interesanta este Modul Subactavic acest mod va oferi telefonului o precizie la atingere si in folosinta sub apa.

Vom afla mai multe informatii despre ce planuieste Apple, speram ca daca tot cresc pretul telefoanelor sa avem si mai multe avantaje pentru cumparator, precum competivitatea mai ridicata astfel performanta telefoanlor sa fie buna, la un pret cat de cat rezonabil.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close