Jocul Fortnite inaccesibil din cauza unui update

0
57

Problema nu e de la tine, Fortnite Battle Royale a căzut la toată lumea

După ce update-ul Fortnite 3.6 susține că marea cometă ar putea fi aterizat astăzi spre Turnurile Tilted, miile de playeri s-au adunat să vadă dacă zvonul e adevărat. Jocul a fost întrerupt astăzi cu un mesaj de difuzare ciudat care arată o lamă și un background ce apare doar atunci când sunt probleme la difuzarea emisiunilor televizate.

Am testat serverele să vedem dacă sunt disponibile pe un site care arată dacă sunt down sau up, în urma introducerii datelor, acesta ne indică faptul că mai mulți jucători nu pot intra în joc.

Epic Games a confirmat că în prezent au trecut un timp de nefuncționare pentru a debloca un număr mic de jucători care au fost afectați de o actualizare recentă a serviciului backend care a provocat probleme de conectare și de începere a meciurilor.

Deocamdată nu se știe până când serviciile vor fi executate corect, dar problema a fost identificată și o reparație este în curs de implementare, a confirmat Epic Games.

Actualizare de ultimă oră: Perioada de downtime s-a terminat și acum toți jucătorii sunt deblocați. Dacă utilizatorii din consolă se confruntă cu probleme de închidere neașteptată a jocului în timp ce încearcă să se conecteze, relansarea ar trebui să rezolve problema.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here