Jocul Resident Evil 7 a fost lansat

0
312
Resident Evil 7
Resident Evil 7

Seria de jocuri Resident Evil este o serie foarte apreciata de amatorii jocurilor horror si in acelasi timp si de actiune, astfel incat noua serie Resident Evil 7 Biohazard a fost primita cu bratele deschise. Franciza dateaza inca din 1996, iar timp de aproximativ 20 de ani a lansat aceasta serie interesanata pentru toate platformele. Dupa ce au existat o multime de trailere, imagini si zvonuri, Resident Evil 7 Biohazard a fost in sfarsit lansat si poate fi jucat pe Xbox, Pc si Playstation 4.

Mai mult, noul joc de groaza este intr-un parteneriat special cu Sony, astfel incat puteti experimenta momentele din joc prin intermediul realitatii virtuale, insa doar cu PlayStation VR. In Romania jocul este deja disponibil pe piata, impreuna cu o editie speciala de PS4.

Ziua a sosit în sfârșit. Resident Evil 7 Biohazard este disponibil pe PS4, Xbox One și PC! Capcom a ascultat de ce își doresc fanii francizei Resident Evil și, cu RE7, puteți experimenta frica adevăată pe care fanii au ajuns să o aștepte de la Resident Evil în coridoarele intortocheată ale unui conac din Dulvey, Louisiana.

Desi abia ce a fost lansat, jocul a primit pana acum o multime de feedback-uri pozitive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here