GoogleTelefoaneTopuri

Top 5: Jocuri android si iOS cu cea mai buna grafica

Jocuri android si iOS: În ziua de astăzi un smartphone este mult mai bun de cât multe alte computere lansate chiar şi în anul 2000, smartphone-urile vin chiar şi cu capacităţi de 6 GB Ram, urmând anul acesta să crească la 8, poate 6, procesoare şi cipuri video extrem de bune.

Bine-înţeles că acum ne permitem să facem şi un top al celor mai bune jocuri android şi iOS cu cea mai bună grafică, astăzi am să vă fac şi 5 recomandări, jocuri testate de mine pe platforma android, mi s-au părut foarte bune, aşteptam părerile voastre despre aceste jocuri şi la secţiunea de comentarii, să începem topul:

1. Asphalt 8: Airborne

Acesta este probabil cel mai bun joc în ceea ce priveşte categoria de jocuri cu maşini, pe lângă acest lucru avem şi grafică excepţională cu care ne încântă acest joc, că alternativă avem şi Need for Speed™ No Limits, însă părerea mea este că Asphalt 8 este mult mai bun.

2. Dead Effect 2

Dacă sunteţi în căutarea unul FPS pentru platformele mobile ar trebuii să ştiţi că acesta este în momentul de faţă, după părerea mea, cel mai bun joc pentru android şi ios FPS, cu o grafică foarte bună şi gameplay impresionant.

3. Assassin’s Creed Pirates

Gameri de pe PC este imposibil să nu fi auzit de seria Assassin’s Creed, aceasta este o serie cu de toate, şi bune şi rele, pe smartphone avem însă parte de un gameplay bun şi o grafică excepţională.

4. Warhammer 40,000: Freeblade

Acest joc este renumit mai mult pentru grafică, iar pe PC nu prea mă auzit despre el multe lucruri, este un joc ce te atrage destul de bine iar stilul de joc este unul online PVP.

5. MARVEL Contest of Champions

Încheiem acest top cu un joc forţa rău, este vorba despre MARVEL Contest of Champions, acest joc vine cu de toate, aici mă refer la universul MARVEL, toţi eroii şi anti-eroii putând să fie folosiţi pentru lupte gen Mortal Kombat.

Cam acesta este şi topul meu, nu uitaţi să daţi un share acestui articol, poate aveţi prieteni ce îi interesează, de asemenea dacă întâmpinaţi probleme sau doriţi să începeţi o discuţie vă aşteptam la rubrica de comentarii.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close