Gaming

Au fost deja anuntate primele jocuri care vor aparea in 2018

Anul 2017 a fost unul foarte darnic pentru cei pasionati de jocuri. In anul care a trecut au fost lansate mai multe serii de jocuri, care au avut un adevarat succes. Marii producatori de jocuri promit ca la fel va fi si acest an. In continuare veti vedea un TOP 3 jocuri care vor aparea in decursul acestui an.

3 Far Cry 5

Jocul va aparea in primavara acestui an si il are ca protagonist pe parintele Joseph. Actiunea se desfasoara in Statele Unite, un loc nou fata de seriile trecute. Far Cry 5 va fi disponibil pe PC, Xbox One si Playstation 4.

2 Anthem

Daca vrei sa te distrezi alaturi de un grup de prieteni, Anthem e alegerea potrivita pentru a explora o lume cu adevarat primitiva. Grafica este una exceptionala, iar atmosfera din joc te va face sa traiesti o experienta unica.

1 The Crew 2

Dupa succesul pe care l-a avut seria trecuta, producatorii s-au gandit sa continue. Cine este un impatimit al jocurilor cu masini si curse, va avea o mare surpriza. Cei de la Ubisoft au pregatit o multime de surprize. Va fi disponibil pe Xbox One, PC, Playstation4 si Xbox One X.

Cu siguranta vor mai aparea si alte jocuri foarte speciale ce ii vor captiva pe adevaratii pasionati, dar acest lucru ramane de vazut.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close