NoutatiTelefoane

Karbonn Titanium Jumbo 2 – specificatii si pret

Karbonn Mobiles a anunțat vineri lansarea noului Titanium Jumbo 2. USP-ul acestui smartphone este bateria sa de 4000 mAh, care vine cu o durată de așteptare de până la 400 de ore și timp de convorbire de până la 16 ore. În afară de aceasta, un senzor de amprentă montat pe spate al telefonului oferă opțiuni de accesibilitate, inclusiv derularea imaginilor, accesul barei de notificare și caracteristicile de confidențialitate. Karbonn Titanium Jumbo 2 este disponibil în variantele de culoare Black, Champagne și Coffee.

Karbonn Titanium Jumbo 2 preț, disponibilitate
Karbonn Titanium Jumbo 2 are un pret de 350 de lei pe Amazon.in.

Karbonn Titanium Jumbo 2 – specificații
Karbonn Titanium Jumbo 2 (dual-sim) folosește un ecran IPS de 5,5 inci HD (720×1280 pixeli) cu geam curbat de 2,5D. Telefonul este alimentat de un SoC quad-core de 1.3 GHz, însoțit de 2 GB de memorie RAM.

În departamentul de cameră, acest telefon poartă o cameră de 13 megapixeli cu bliț LED. Pe partea din față este o cameră  de 8 megapixeli cu bliț LED. Titanium Jumbo 2 are 16GB de stocare încorporată, extensibilă prin card microSD (până la 64GB). Are o baterie de 4000 mAh sub capotă.

Printre opțiunile de conectare se numără Bluetooth, USB OTG, GPS, Wi-Fi 802.11 b / g / n, micro-USB și VoIP 4G. Telefonul are un senzor de amprentă pe spate. Dimensiunile sunt de 154×77.2×8.4mm și greutatea este de 170 de grame (cu baterie).

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close