Kinguin: Poate fi de incredere?

0
463
Kinguin
Kinguin

Poate că aţi auzit de Kinguin dar totuşi nu prea sunteţi 100% convinşi că aceştia sunt de încredere aşa că astăzi vom analiza puţin site-ul şi vă voi vorbi şi puţin de propria experienţă în legătură cu acest site.

Performanţa

Performanţa site-ului constă în viteză de răspuns la comenzi, de exemplu din propria experienţă pot spune că este foarte OK, am comandat jocul Dead by Daylight, în format gift, iar într-un minut am şi primit pe mail cu url-ul către gift, totul a mers super ok + că nu am cumpărat protecţia aceea de 30 de zile.

Oferte şi Servicii

Este normal să urmărim să cumpărăm jocuri de pe site-uri care ne oferă şi posibilitatea de a le achiziţiona puţin mai ieftine şi într-un mod cât mai plăcut, ei bine Kinguin este genul acesta de site, totul se face într-un stil foarte bine gândit şi nu necesită bătăi de cap cu banii aşa cum am mai păţit pe alte site-uri.

Securitate

Există o politică foarte naşpa, pe care desigur am văzut-o şi pe la G2A în care trebuie să plăteşti ceva protecţie pentru a avea prioritate peste tot, ei bine cam aşa funcţionează şi securitatea la Kinguin, totuşi are un avantaj mai măricel faţă de G2A, aici nu trebuie să plăteşti şi pentru live suport.

Preţuri

Preţurile sunt exact ca la magazinele din România, gen un produs este mai ieftin pe Kinguin iar altul este mai ieftin pe un site rival, cel mai ok este să gestionezi bine lucrurile şi să aştepţi ofertele şi reducerile pe Kinguin zilnic vei vedea oferte şi reduceri.

Preţurile sunt foarte bune, recomand şi la categoria de preţuri.

Sponsorizari şi altele

Kinguin sponsorizează în momentul de faţă mai multe site-urile, youtuberi, streameri şi chiar echipe profesionale de CS:GO. Un succes major pentru acest site, a reuşit să îşi facă prieteni peste tot, chiar şi aici, la Betit.

Kinguin

Ca cumpărător, jucător, recomand acest site îţi oferă o plăcere să cumperi de pe el iar totul este securizat şi banii îi vei avea înapoi în caz de ceva, totuşi nu am auzit să fie vreo problema cu acest site, mai multe am auzit de G2A.

Este bine pentru că promovăm şi alt ceva, nu trebuie să ne bazăm toţi doar pe un site, trebuie să ne diversificăm astfel site-urile mai mici vor pică de tot şi va rămâne doar un site, acel site va face preţurile foarte mari.

Nu uitaţi dacă cumpăraţi de pe Kinguin vă recomand să folosiţi codul „BETIT” şi veţi primi o reducere de 3%. – Succes.

Dacă vreţi să facem comparaţii şi cu alte site-uri să analizăm şi alte site-uri puteţi lăsa la comentarii ceea ce vreţi să vedeţi iar noi ne vom ocupa de cerinţele dumneavoastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here