Lansare iPhone 8 – Ultimele detalii

0
341
iPhone 8
iPhone 8

iPhone 8 este cel mai nou telefon de la Apple, acesta vine cu ultimele tehnologii de pe piaţă şi îşi continuă lupta prin acest telefon cu cei de la Samsung şi Huawei.

Lansarea lui iPhone 8 va avea loc pe 12 septembrie, la ora 20:00.

În momentul de faţă suntem la o zi distanţă de lansarea lui iPhone 8, aşa că vă vom prezenta un scurt rezumat la ceea ce ştim despre cel mai nou telefon al celor de la Apple.

Preţul lui Apple iPhone 8 se estimează a fi pe undeva pe la 1000 de euro, mulţi analişti spun că acesta va fi mai scump decât Samsung Galaxy Note 8, amintim că Note 8 are un preţ destul de piperat.

În ceea ce priveşte interfaţa cred că deja aţi citit şi voi foarte multe de pe site-uri şi chiar şi noi am vorbit despre acest lucru, design-ul lui iPhone 8 va fi unul cu un ecran mare, cu display AMOLED de la Samsung şi LG, deci în caz de vei cumpăra iPhone 8 vei susţine şi Samsung, în mod indirect.

Mai jos am să vă las o imagine prin care veţi putea vedea cum va arată noul iPhone 8, cel mai probabil macheta de mai jos este cea pe care o vom vedea şi la lansarea telefonului.

iPhone 8
iPhone 8

Despre hardware şi software nu se vorbeşte prea mult prin presa, însă se spune că Apple iPhone 8 va veni cu un procesor ce va oferi o mare performanţă, procesor creat chiar de către Apple special pentru iPhone. Sistemul de operare cu siguranţă va fi un iOS 11, sau o versiune mai avansată cu ceva modificări ale lui iOS 11.

În ceea ce priveşte performanţa cu siguranţă nu are rost să ne batem capul, Apple va oferi o performanţa foarte mare, de aceea vom trece repede peste camera telefonului şi vom analiza ceea ce se spune că va fi pe iPhone 8.

După cum vedem şi imaginile prezentate iPhone 8 va veni cu dual-camera (nimic neobişnuit, intrăm în 2018 🙂 ). Aceste două camere vor avea puterea să ofere o performanţă foarte mare, ce va putea înlocui cu uşurare o cameră DSLR. Tot pe partea de cameră se spune că vom avea şi o funcţie „smart camera”, despre această funcţie nu ştim însă multe lucruri, ci decât că există.

Pentru a fala mai multe detalii despre Apple iPhone 8 vă recomand să intraţi pe această pagină.

Lansare iPhone 8

Mai jos veţi avea câteva surse externe de unde am luat noi informaţiile pentru acest telefon, dar şi de unde vă puteţi inspira şi voi.LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here