Lansare Samsung Galaxy S8: Au apaurt o ultima imagine cu terminalul celor de la Samsung inainte de lansare.

0
1012
Lansare Samsung Galaxy S8
Lansare Samsung Galaxy S8

ULTIMUL UPDATE ÎNAINTE DE LANSARE: Au apărut ultimele imagini pe internet, înaintea de lansare a noului telefon din gama Samsung Galaxy.

Probabil că ne-am fi aşteptat de linişte în ultima zi a lansări acestui telefon, însă se pare că nu este cazul şi pentru Samsung Galaxy S8, telefonul celor de la Samsung bucurându-se în continuare de atenţie foarte mare din partea jurnaliştilor şi pe internet au apărut deja imagini cu viitorul smartphone de la Samsung.

Pe internet a apărut o imagine foarte interesantă, imagine pe care o puteţi viziona şi mai jos.

După cum vedeţi limba în care este setat terminalul este în limba spaniolă şi avem foarte multe opţiuni disponibile acestui telefon, una dintre ele, foarte interesantă ar fi că avem funcţia de pornire rapidă a camerei prin simplu apăsare dublă, în mod rapid a butonului home.

Ne vom opri din zvonuri, acesta fiind ultimul articol înainte de lăsarea telefonului, Betit va distribui la ora 18:00 stream-ul oficial al celor de la Samsung, iar apoi peste câteva ore vă vom oferi şi informaţii despre evenimentul Samsung + informaţii despre cele lansate de Samsung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here