OferteTopuri

Top 5: Laptopuri ieftine cu pret sub 1500 LEI – 2018

Laptopuri ieftine: Un laptop vine cu mai multe avantaje fata de un PC cu unitate centrala, una dintre cele mai mari avantaje ale unui laptop este portabilitatea acestuia, în achizitionarea unui laptop este foarte important sa aveti rezultate maxime, chiar daca nu dati o caruta de bani pentru acesta. Astazi eu am sa va prezint un top 5 al celor mai ieftine si bune laptopuri, cu pret sub 1500 lei.

Laptopurile recomandate de mine vor fi foarte bune pentru jocuri precum CS:GO, LOL, Dota 2, si alte jocuri ce sunt foarte populare si nu necesita chiar foarte multa placa video sau putere de procesare.

Înainte de a începe cu recomandarile, am sa va recomand sa nu achizitionati laptopuri la mâna a doua atunci când nu sunteti siguri de vânzator, am avut personal o experienta neplacuta cu OLX, de asemenea va recomand sa cumparati aceste produse de pe site-uri populare ce prezinta un grad de încredere foarte mare, nu de alta dar nu merita sa va jucati cu banii dumneavoastra.

Mai jos aveti recomandarile (top 5), apoi aveti înca câteva criterii dupa care sa va alegeti laptop-ul în caz de nu va plac recomandarile mele, care dupa parerea mea reprezinta cel mai bun raport dintre pret si calitate.

Recomandare: Laptopuri ieftine


Laptop Lenovo B50-80

Laptopuri ieftine
Laptopuri ieftine
 • Processor: Intel® Core™ i3-4030U 1.90 GHz, Haswell
 • Memorie RAM: 4 GB
 • Memorie Interna: 500 GB
 • Placa Video: Intel® HD Graphics 4400 (integrata)
 • Rezolutie: 1366 x 768
 • Verifica pretul si disponibilitatea


Laptop Dell Inspiron 3558

Laptopuri ieftine
Laptopuri ieftine
 • Processor: Intel® Core™ i3-5005U
 • Memorie RAM: 4 GB
 • Memorie Interna: 500 GB
 • Placa Video: Intel HD Graphics 5500 (integrata)
 • Rezolutie: 1366 x 768
 • Verifica pretul si disponibilitatea


Laptop ASUS A540LJ-XX612D

Laptopuri ieftine
Laptopuri ieftine

Laptop HP 250 G4

Laptopuri ieftine
Laptopuri ieftine


Cam acestea sunt recomandarile mele, mai jos am sa va prezint câteva criterii dupa care sa va ghidati atunci când vreti sa va achizitionati un laptop bun.

Bugetul

Înainte de achizitionarea propriu-zisa a laptopului, trebuie sa stim ce buget avem, eu am facut astazi recomandari pentru laptopuri cu pret pâna în 1500 LEI, voi poate aveti un buget de peste 2000 LEI, ai bine ar trebuii sa tineti cont ca puteti achizitiona un laptop cu o placa video sau un procesor mai bun de cât un laptop de 1500 LEI.

Stabilirea bugetului pentru un laptop se face în functie de necesitate, de cât de mare vreti sa fie laptopului, ce procesor sa aiba, placa video, etc.

Laptop de Gaming

Daca doresti un laptop de Gaming, îti recomand un buget de peste 2500 LEI, poate un 3000 LEI, cu siguranta un laptop de Gaming este mai scump de cât un PC, piesele la laptop sunt mai mici si ofera o portabilitate foarte mare, acest lucru cântareste foarte mult în pret, asa ca trebuie sa fii foarte atent.

Laptopuri ieftine

Pentru un laptop de gaming îti trebuie o placa video foarte buna, îti recomand sa te orientez ca laptopul pe care vrei sa îl achizitionezi sa aiba de la un GTX 960 în sus. Despre processor la fel, parerea mea este ca un i5 de laptop face cât un i3 de PC, asa ca îti recomand cel putin un i5.

Laptop mic si usor portabil

Am vazut multi profesori ca au laptopuri mici si portabile, acestea fiind foarte practice pentru acestia, ei bine un astfel de laptop este foarte ieftin, îl gasiti chiar si la un pret de 1000 LEI, deci nu este mare scofala în caz de vrei sa îti achizitionezi un astfel de laptop si te întrebi de pret.

Laptop Business

Un laptop business recomand pentru cei ce nu îsi achizitioneaza acesta jucarie pentru jocuri, ci pentru a lucra, pretul unui astfel de laptop se învârte pe undeva pe la 1000 – 1500 LEI, gasesti laptopuri foarte bune în acest pret, cu siguranta punctul forte pentru un astfel de laptop este procesorul, posibil sa observati ca eu am recomand aproape numai astfel de laptopuri pentru ca sunt foarte bune, ieftine si practice.

Laptopuri ieftine

Laptopuri resigilate

Nu este o greseala o greseala sa achizitionezi un astfel de laptop, sunt foarte multe laptopuri cu reduceri foarte mari la resigilate, aici vorbind de eMAG. Va recomand sa achizitionati de la resigilate daca doriti un laptop la o reducere mai mare, este totusi de mentionat ca laptopurile acestea vor avea defecte fizice în functie de reducere, totusi pentru acestea veti primi pâna la 24 de luni garantie, deci functionabile 100%.

Cam acestea sunt recomandarile mele pentru laptopuri ieftine, puteti sa veniti la rubrica de comentarii cu sugestii, întrebari, comentarii, etc, eu am sa va raspund la toti. Sper sa va achizitionati cel mai bun laptop si ca acest articol sa te ajute în gasirea laptopului perfect pentru tine.

Etichete

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close