Stiinta

Lenovo Smart Display il face pe Google Assistant un inteligent al casei

Lenovo Smart Display pune Google Assistant pe ecranele touchscreen de 8 și 10 inci

Lenovo Smart Display pune Google Assistant pe ecranele touchscreen de 8 și 10 inci. Rezultatul este de o casa inteligentă care adaugă un element vizual tuturor celor bogați A.I. caracteristici pe care le-am văzut deja în speaker-ul Google Home home smart.

Este încă prea devreme pentru a vedea cât de bun va fi Lenovo Smart DIsplay în comparație cu Amazon Echo Show (care a câștigat note mari în revista TechHive).

Pe scurt, mi s-a permis să încerc doar sarcinile specifice, pre-verificate.

Lenovo Smart Display se prezintă mult mai bine decât oferta Amazon Echo Show în ceea ce privește prețurile. Compania va cere 200 de dolari pentru versiunea de 8 inch și 250 de dolari pentru versiunea de 10 inchi. Singurul Echo Show de 7 inchi, costă 230 de dolari. Iată o privire mai atentă a caracteristicilor afișate.

Caracteristicile și specificațiile Lenovo Smart Display

CPU: Ambele display-uri vor folosi tehnologia Qualcomm Snapdragon 624, un cip de 14nm, 1.8GHz, de 8 nuclee

RAM:  Până la 2GB

Flash RAM (eMMC): Până la 4GB

Display: 8-inch, 1280×800 IPS touchscreen sau 10-inch, 1920×1200 IPS touchscreen

Front camera: 5MP wide-angle

Audio: Ambele display-uri au un singur difuzor de 10W (1,75 inchi pe modelul de 8 inchi, 2 inci pe modelul de 10 inchi) și 2×2 seturi de microfoane duale.

Ecranele sunt dreptunghiulare cu difuzorul pe o parte. Ele pot fi orientate vertical sau orizontal, deși au funcționat doar pe orizontală în timpul demo-ului nostru. Cadrele sunt din plastic gri, dar spatele a fost terminat într-un furnir de bambus ușor, care le-a dat un pic de căldură.

Pe lângă butoanele obișnuite de alimentare și volum, există un mic întrerupător analogic pentru a deschide sau a închide camera foto de 5MP orientată spre față. Acest lucru va convinge fără îndoială oamenii care se tem să aceste lucruri. (Cu toate acestea, dacă sunteți preocupat de confidențialitate, probabil că nu ar trebui să aveți un dispozitiv smart home care să asculte activ).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close