LG
LG

LG G6 se aproprie de lansare iar compania sud coreeană a renunţat la aspectul modular în favoarea unui display mult mai puternic în comparaţie cu ceea ce a venit până acum, şi a adus ceva nou în lumea telefoanelor mobile.

LG a confirmat oficial că smartphone-ul LG G6 va veni cu un display QHD+ cu 18:9 aspect raţio. Acest ecran este făcut de către divizia LG Display, aceştia au făcut anunţul săptămâna aceasta în legătură cu display-ul pe care îl va avea G6.

Noul ecran de pe G6 ar trebuii să ofere utilizatorului o experienţă mai plăcută, acesta va fi şi mult mai optimizat pentru multi-tasking şi funcţii dual-screen.

Ecranul va fi un LCD de 5.7 inch va avea o rezoluţie 1440*2880 cu 564ppi ce va avea în componenta şi tehnologia LG in-TOUCH. LG spune că telefonul nu va mai avea nevoie de sticlă de protecţie din pricina unu senzor în LCD despre care se spune că va oferi un răspuns superior împotriva şocurilor.

Noul display LG va avea fără folia de protecţie 1mm grosime, ceea ce îl face şi foarte subţire, pe lângă calităţile tehnologice foarte avansate pe care le va avea.

Rămâne să vedem ce ne-a pregătit LG în ziua lansări, când vor apărea informaţii proaspete despre acest telefon le veţi putea vedea pe betit, aşa că urmăriţi-ne.

LĂSAȚI UN MESAJ