LG G7 ThinQ s-ar putea lansa în mai cu un buton AI

0
33

Următorul LG – LG G7 ThinQ pare că va avea un buton dedicat caracteristicii AI

În februarie, am putut trage cu ochiul la următorul model de smartphone al LG – LG G7, cel mai recent din seria G – prin fotografii și specificații leaked. Ieri, mai multe specificații și fotografii ale noului telefon au fost scoase la TechRadar. Și mai ales, TechRadar a văzut un buton pe partea pe care o arată că ar putea fi dedicat caracteristicii LG AI.

Samsung a început tendința de a include un buton dedicat pentru asistentul său inteligent Bixby, care a fost numit bloatware structural. Acum, imaginile leaked de la TechRadar relevă faptul că LG ar putea urma exemplul cu propriul său buton din stânga noului său LG G7 ThinQ, cu excepția faptului că este posibil ca o caracteristică a aparatului foto AI să funcționeze mai degrabă ca o clonă Bixby. LG a introdus caracteristicile AI pe V30S ThinQ în februarie și se pare că G7 va continua și va fi al doilea telefon care va folosi numele ThinQ. (Sfat Pro: este pronunțat „thin-cue).

Scurgerile arată de asemenea că telefonul poate avea un ecran de 6,1 inch și un ecran aproape fără colț și, ca și alte copii Android, un notch. În partea dreaptă a telefonului este butonul de alimentare.

Am văzut deja fotografii ale telefonului din scurgerile din februarie, iar leak-urile recente confirmă fotografiile și specificațiile zvonurilor. G7 ThinQ va fi alimentat de un procesor Snapdragon 845 și va avea 4 GB de memorie RAM, 64 GB SSD. Are un aparat de fotografiat auto de 8 megapixeli, o cameră dublă de 16 megapixeli din spate și un senzor de amprentă digitală situat pe spate.

Fotografiile scoase zilele trecute arată, de asemenea, că telefonul pare să se afle în faza de testare timpurie în SUA. Acest lucru este aliniat cu data de lansare a telefonului, anunțată în mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here