LG G7 va fi lansat dupa Samsung Galaxy S9 la o luna distanta

0
120
LG G7
LG G7

Ieri vorbeam despre faptul că Samsung Galaxy S9 se va lansa în luna februarie în cadrul expoziţiei de la Barcelona, MWC 2018. Eveniment ce va avea loc începând din 26 februarie. LG va evita lansarea lui G7 în cadrul aceluiaşi eveniment păstrând lansarea flagship-ului o lună mai târziu.

LG nu va mai lansa smartphone-ul lor de top înaintea celor de la Samsung, aşa cum am fost obişnuiţi în anii trecuţi, de data aceasta noul telefon LG G7 va fi lansat cu o lună mai târziu, lucru ce ne face să avem aşteptări mari de la LG, ştim foarte bine ca LG G6 a fost un telefon ce nu prea a venit cu plusuri, folosind hardware mai învechit pentru 2017.

Se zvoneşte că noul LG G7 va avea un chipset că a lui Galaxy S9, şi anume un Snapdragon 845 complet cu tehnologia Quick Charge 4.0.

Display-ul va fi un OLED Full Vision, dominând partea din faţă a carcasei. Pe lângă dotări mai trebuie adăugat şi scanner-ul de iris şi alte dotări ce sunt deja pe alte smartphone-uri de top cum ar fi un senzor biometric sub ecran şi funcţie avansată de recunoaştere facială.

Potrivit unor rapoarte LG G7 ar urma să fie prezentat pe la începutul lunii martie şi ar urma să apară în magazine din data de 20 aprilie 2018.