Am auzit zvonuri că LG nu va numi următorul telefon din seria G G7 și că compania a dezmembrat planurile sale interne pentru ca telefonul să înceapă în stare proaspătă. Dar astăzi, publicația israeliană Ynet a publicat un videoclip al unui dispozitiv care este clar marcat ca G7 cu numele de cod Neo. Nu este clar dacă acesta este de fapt dispozitivul pe care LG îl va lansa sau dacă este doar pentru a arăta ceva lucru pe care compania l-a făcut pe unul dintre următoarele telefoane.

Se pare că noul LG G7 dispune de procesorul Qualcomm Snapdragon 845

Ynet raportează că acest telefon are o crestătură ca iPhone X, bineînțeles, alături de un ecran OLED de 6 inch cu un raport de aspect de 19,5: 9. Dispune de o cameră foto frontală de 8 megapixeli, două camere de 16 megapixeli în spate și un senzor de amprentă spate. Acesta include și procesorul Qualcomm Snapdragon 845 și are 4 GB de memorie RAM cu 64 GB de spațiu de stocare. Are o baterie de 3.000 mAh.

Se speculează că acest telefon este chiar varianta anulată de la LG

VentureBeat reporterul Evan Blass sugerează că acesta ar putea fi dispozitivul anulat. El mai spune ca acest G7 a fost insotit de un Q7 si V35, precum si un nou ceas.

Blass a raportat anterior că LG lucrează acum la un nou model de smartphone, care merge cu numele de cod Judy, și va fi o continuare a LG G6 și LG V30. Oricum, Bass a spus că dispozitivul afișat la MWC 2018 a fost prezentat alături de LG Q7, LG V35 și un ceas.

Vă recomandăm să aruncați un ochi peste următoarele imagini, pentru a putea obține cel puțin un sentiment al dispozitivului aici.

Geamul din spate arată frumos, la fel ca și culoarea albastră. Este ușor păcat să vedem că LG merge pe calea de clonă notch, dar cred că acest lucru este un consens în care producătorii de telefon au ajuns la ceea ce oamenii doresc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.