LG Signature Edition – ultimul telefon premium de la LG

0
211
LG Signature Edition - ultimul telefon premium de la LG
LG Signature Edition - ultimul telefon premium de la LG

LG Signature Edition a fost anuntat ! 

LG a anunțat, recent, ultimul său telefon ce face parte din categoria premium. Acesta se va numi Signature Edition și, din păcate, va fi disponibil în doar 300 de exemplare.

Deoarece este un device premium, și materialele folosite la asamblarea sa sunt pe măsură. Spatele este făcut din zirconiu ceramic, astfel fiind evitate situațiile neplăcute cauzate de zgârieturi. Deși nu se poate zgâria, spatele poate fi gravat cu numele viitorului proprietar, dacă acesta dorește.

Specificațiile hardware sunt asemănătoare cu cele prezente pe LG V30. Procesorul este un Snapdragon 835 tip octa-core. Acesta va fi ajutat de 6GB RAM LPDDR4x. Capacitatea de stocare este de 256GB, însă chiar dacă este destul de mare, aceasta poate ajunge până la 2TB, folosind un card micro-SD.

Dimensiunea telefonului este de 6 inch. Display-ul este OLED, afișează o rezoluție QHD (2880 x 1440), are aspect ratio 18:9 și este protejat de sticlă Corning Gorilla Glass 5.

Sistemul principal al camerei foto este format din doi senzori. Primul are 16MP și deschidere f/1.6, iar cel de-al doilea are 13MP și deschidere f/1.9. Camera frontală dispune de un singur senzor, acesta având 5MP și f/2.2 deschidere.

LG Signature Edition va fi pus în vânzare la finalul acestei luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here