Logitech extinde gama de gaming cu difuzoare noi cu LED-uri

0
14

Logitech nu este o companie străină pe piața difuzoarelor de PC-uri, dar acum compania face ceva nou: Logitech G560, un difuzor pentru PC conceput special pentru jocuri, ca parte a liniei Logitech G.

Logitech lansează noi difuzoare de gaming

G560 este alcătuit din două difuzoare principale și un subwoofer, dar principala caracteristică este tehnologia G Lightsync a Logitech, care funcționează ca o versiune Logitech a luminilor cu LED-uri de sincronizare a culorilor de la Razer. G560 are patru zone de iluminare care permit utilizatorilor să lumineze întregul birou cu culori personalizate, cu opțiunea de a se sincroniza cu vechiul echipament Logitech G echipat cu Lightsync.

Dar Logitech lucrează, de asemenea, cu niște lucruri inteligente pe partea software-ului pentru a profita de lumina din zona pe care o oferă boxele. În timp ce compania lucrează cu dezvoltatorii de jocuri pentru a integra Lightsync în jocuri populare, software-ul poate, de asemenea, să detecteze automat culorile de pe ecran, facilitând utilizatorilor să obțină efecte de iluminare reactivă fără eforturi. Logitech ia de asemenea un pas în plus, permițând utilizatorilor să desemneze anumite zone ale ecranului pentru a monitoriza schimbările de culoare – de exemplu, ați putea seta o zonă de iluminare pentru colțul ecranului cu pictograma abilității supreme din Overwatch și difuzoarele se vor aprinde atunci când se schimbă culoarea pentru a indica faptul că este gata de utilizare.

Compania aduce nou și o versiune a tastaturii G413

Nouă mai este și o versiune actualizată a tastaturii de jocuri G413, G513. Logitech a îmbunătățit de la luminile cu LED-uri cu o singură culoare din versiunea precedentă până la iluminarea RGB activată de Lightsync și a îmbunătățit suportul pentru palmă cu un material mai confortabil. Există, de asemenea, posibilitatea de a alege între două tipuri de comutatoare de tastatură: Romer-G Tactile, care oferă reacții fizice reale în timp ce apăsând tasta și linia Romer-G Linear, care este un comutator mai ușor și tactil.

Atât G560, cât și G513 vor fi disponibile începând cu luna aprilie, cu boxele setate să coste 199,99 dolari, în timp ce tastaturile vor rula 149,99 dolari.