MacBook 2017: Informatii, specificatii si data de lansare

0
125
Macbook 2017

Apple a anuntat lansarea Macbook 2017 anul acesta la WWDC, fiind un dispozitiv performant, cu procesor din generatia Intel Kaby Lake si cu un SSD cu pana la 50% mai rapid decat pana acum.

Cand va fi lansat MacBook 2017:

Daca este sa ne referim la cele spuse de Apple la WWDC, MacBook 2017 sunt disponbile inca de pe data de 5 iunie 2017. Livrarile au fost incepute tot in acea zi, nefiind nevoie de precomanda.

Cat costa MacBook 2017:

In ceea ce priveste pretul, putem spune ca nu s-a schimbat nimic. Astfel, MacBook-ul 2017 de 12 inch va avea acelasi pret ca inainte, adica 1,299 dolari.

Specificatii MacBook 2017:

Nu au fost date foarte multe informatii concrete in legatura cu partea de hardware, cu toate acestea, se cunoaste in mare parte ce este la interiorul noului laptop. Astfel, vorbim despre un procesor Intel Kaby Lake de generatia a 7-a si un SSD cu 50% mai rapid de pana acum. Cu toate astea, Apple a introdus si varianta cu procesor i5 si totodata, aveti optiunea de a face un upgrade pana la i7.

Se pare insa ca problema in ceea ce priveste camera web cu o rezolutie de 480p nu a fost rezolvata, cel mai probabil pentru o autonomie mai mare a bateriei. Vine cu 8 GB memorie RAM DDR3, insa puteti opta pentru varianta cu 16 GB DDR3 pentru 200$ in plus. Tastatura MacBook-ului a beneficiat de asemenea de imbunatatiri, fiind atasata un model similar folosit la ultimele MacBook Pro.

MacBook-urile s-au vandut destul de bine in ultimii ani, insa, ceea ce este ciudat este ca iPad Pro depaseste cu usurinta chiar si MacBook Pro 2017, avand in vedere benchmark-urile realizate de catre BareFeats. Acest lucru face ca MacBook-ul nostru de 1.299 dolari sa para chiar foarte scump, chiar daca vine dotat cu sistemul de operare Sierra si in curand High Sierra. Ramane de vazut care va sta cel mai bine in ceea ce priveste vanzarile, insa, asta la sfarsitul anului.