Noutati

Mario Kart Tour va fi gratis, la fel ca Super Mario Run

Mario Kart Tour pentru Android și iOS va funcționa similar cu Super Mario Run. Potrivit DeNA, compania care dezvoltă jocul, va fi liberă să înceapă, la fel ca Super Mario Run.

CEO-ul DeNA a spus că” Mario Kart Tour , un joc smartphone al Nintendo-DeNA planificat pentru FY18, va fi liber să înceapă”, a declarat in tweet-ul The Wall Street Journal Takashi Mochizuki.

Ce înseamnă asta, atunci când Mario Kart Tour este lansat ? Veți putea accesa anumite părți ale jocului și nu altele până când veți plăti pentru acces. În cazul Super Mario Run, acest lucru se ridică la 50 de lei. În mod sigur, ar trebui să vedem ceva similar pentru Mario Kart Tour. Având în vedere că această alegere a modelului de afaceri a avut ca rezultat faptul că Super Mario Run este sub așteptările Nintendo, modul în care Mario Kart Tour va fi comercializat va constitui un motiv de îngrijorare.

De asemenea, ne face să ne întrebăm dacă Mario Kart Tour, la fel ca Super Mario Run, va avea nevoie de o conexiune Internet continuă. Dacă da, ar putea face o durere de jucat, în special în zonele care nu au cea mai bună conectivitate.

Urmând Super Mario Run, Animal Crossing: Tabăra de buzunar și Heroes Fire Emblem, Mario Kart Tour este următorul joc mobil al Nintendo. Interesant, Nintendo la sfârșitul lunii trecute a anunțat că aplicația sa de rețele sociale pentru mobil, Miitomo se va închide în acest an.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close