MateX
MateX

Huawei a făcut demersurile necesare pentru a breveta numele „MateX”. Numele acesta a fost înregistrat în Marea Britanie pe web site-ul EU Intellectual Property Office.

După cum scriu mai multe rapoarte, telefonul cu această denumire poate fi chiar următorul vârf de gama de la Huawei, totuşi nu este nimic cert.

Deocamdată nu avem nimic oficial de la Huawei şi ne rămâne doar să speculăm, nu ştim dacă „X” se referă la litera sau la cifra 10. (Lucru care este folosit la iPhone X, adică 10). Totuşi ştim că Mate 10 a fost lansat în octombrie 2017, deci încă un telefon cu această denumire ar fi o mişcare ciudată din partea celor de la Huawei.

Nu ştim sigur nici dacă denumirea este pusă în joc pentru un smartphone sau o tabletă, cert este ce va fi, denumirea îi oferă posibilitatea că produsul să fie exclusiv sau extra.

Mai multe companii au înregistrat în ultimele luni nume cu „X”, după cum ştim avem iPhone X dar şi Samsung a înregistrat un Galaxy X ce va apărea cel mai probabil anul acesta pe pieţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.