nvidia

Cei de la nVIDIA prezinta o noua gama revolutionara de laptop-uri de gaming, cu un design mult mai modern si mai elegant si cu performante sporite. Acestia promit utilizatorilor o serie de laptop-uri peste medie, cu un plus de viteza, mult mai subtiri si cu mult mai silentioase decat unul obisnuit.

MAX-Q este un termen care defineste atentia si precizia cu care este realizat un lucru, in cazul nostru vorbind despre noile laptop-uri de gaming. nVIDIA a pus accent in principal pe un design cat mai simplu si mai eficient, toate componentele fiind realizate cu maximul de precizie. Rezultatul? Ei bine, laptop-urile MAX-Q au grosimea egala cu a unui MacBook Air, de doar 18 mm si promit o performanta cu cel putin 70% peste modelele existente in prezent.

Asta inseamna o performanta total revolutionara, din moment ce gama din prezent ofera si ea niste specificatii redutabile si un design elegant. Noile portabile MAX-Q sunt compatibile cu NVIDIA GeForce Experience, o platforma care genereaza automat setarile optime pentru un anumit joc, astfel incat sa te bucuri de cea mai buna experienta.

Mai mult, prin intermediul NVIDIA WhisperMode va puteti bucura de o sesiune de gaming silentioasa, de FPS crescut cat si de o optimizare grafica ideala pentru toate jocurile dumneavoastra. Tehnologia respectiva se poate regla in mod manual de catre fiecare utilizator in parte, fiind disponibila special placilor video nVIDIA.

Acestea fiind spuse, laptop-urile MAX-Q vor aparea pe piata luna viitoare pe data de 27, fiind distribuite de catre producatori de top precum Asus, Acer, Lenovo, HP si multe altele. Momentan niciun detaliu despre pret, insa ma gandesc ca va fi cel putin decent pentru o asemenea configuratie. Ramane sa asteptam pana la finalul lui iunie si sa vedem cum va gestiona nVIDIA noile portabile? Ce parere aveti, ati cumpara un asemenea laptop? Eu cu siguranta da.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.