Meizu E2
Meizu E2

Meizu are in plan debutul unui nou telefon midrange, facand parte din seria E, gama inaugurata in 2016, atuul acesto telefoane fiind design-ul premium al telefonului si pretul echilibrat. Astfel, viitorul smartphone din aceasta gama urmeaza a se numi Meizu E2, iar debutul acestuia se pregateste pe data de 26 aprilie.

Teoretic, este urmasul lui Meizu M3E, imprumutand si cateva din elementele de aspect exterior ale acestuia. De altfel, sub ecranul urmeaza sa avem clasicul buton Home mTouch, alaturi de scanner-ul de amprente integrat. Tot in materie de design, telefonul este unul cu corp din metal, unibody, deci nu vom avea acces la bateria de 3920 mAh a telefonului, iar, spatele telefonului urmeaa a fi usor curbat.

Nu avem niste specificatii oficiale, insa, conform ultimelor scapari, urmeaza sa avem un ecran de 5.5 inch, tactat la rezolutie Full HD, procesor cu 8 nuclee de 1.8 si 2.3 GHz, dar si o memorie RAM de 4 GB. Urmeaza sa beneficiem si de 16, 32 sau chiar 64 GB spatiu de stocare, alaturi de slot pentru card microSD, urmand sa avem Android 6.0 Marshmallow ca si sistem de operare, iar probabil telefonul isi va face update-ul la Android 7.0 Nougat.

Ca si camere de fotografiat, urmeaza sa avem un senzor principal de 13 megapixeli, si unul frontal, destinat fotografiilor selfie de 5 megapixeli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.