Messenger Kids
Messenger Kids

Facebook a lansat în S.U.A aplicaţia Messenger Kids, aceasta urmează să fie lansată în mai multe ţări precum şi în România.

După cum spune şi numele aplicaţiei este un serviciu de mesagerie destinat copiilor cu vârste de până în 13 ani.

În S.U.A precum şi în alte ţări, prin legislaţie este interzis ca un copil cu vârsta de sub 13 ani să deţină un cont Facebook, prin urmare aceşti copii nu vor putea avea nici Facebook Messenger, serviciu gratuit pentru comunicare ce este de mare folos.

Aplicaţia îi va ajuta pe părinţi să îşi monitorizeze foarte bine copii datorită faptului că Messenger Kids va fi administrat de către părinţii copiilor aceştia vor putea adăuga sau şterge contacte şi să împiedice abuzurile asupra copiilor.

Aceasta aplicaţie este făcută în urma unui studiu de 6 luni în care au fost întrebaţi mai mulţi părinţi ce îşi doresc de la un serviciu perfect de comunicare pentru copii.

Aplicaţia urmează să nu aibă nici un fel de reclame, Facebook promite cu nu va înregistra nici date pe care să le folosească ulterior la afişarea reclamelor. Totuşi compania americană are o strategie bună, aceştia vor să îşi capteze publicul, astfel îşi asigură viitorul.

1 COMENTARIU

  1. Intentia este buna, insa as vrea sa vad rezultatele. Clar Facebook va inregistra date, nu despre copii ci despre parinti, asta este strategia FB, sa poata sa vanda anunturie unui public targetat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.