Noutati

Mi A2 (Mi 6X) se lanseaza oficial pe 25 Aprilie

Mi A1 se numara printre cele mai populare smartphone-uri din India, combinand performantele decente cu stocul Android UI. Acum, la doar câteva luni de la lansare, succesorul lui – Mi A2 – pare a fi pe drum. Xiaomi a trimis invitații pentru lansarea unui smartphone nou pe 15 aprilie în China, care probabil va fi Mi 6X. Pentru cei care nu stiu, Mi 5X de anul trecut a facut drumul spre malurile indiene ca Mi A1, asa ca putem astepta ca Mi 6X sa ne ofere o privire destul de buna la ceea ce putem astepta de la Mi A2 odata cu lansarea lui Mi 6X.

Contul oficial lui Xiaomi Mi pe Weibo a anunțat lansarea noului telefon Mi A2 / Mi 6X în China pe 25 aprilie. De asemenea, într-un post Twitter, vicepreședintele Xiaomi, Wang Xiang, a arătat că evenimentul de lansare va avea loc la Universitatea Wuhan, este alma mater al fondatorului companiei Lei Jun, care nu a dezvăluit numele smartphone-ului care va fi lansat și pur și simplu a spus: „Ești încântat să afli care dispozitiv este?”

Amintiți-vă, Xiaomi Mi A2 / 6X a fost recent văzut pe site-ul agenției chineze de certificare a telecomunicațiilor TENAA, care dezvăluie mai multe specificații. Telefonul inteligent este considerat a avea un ecran de 5,99 inch și imaginile acestuia indică faptul că acesta va avea un raport de aspect de 18: 9. Este, de asemenea, văzut să fie alimentat de o baterie de 2910mAh. În multe privințe, smartphone-ul seamănă cu Xiaomi Redmi Note 5 Pro și este o configurație verticală verticală a camerei cu un senzor de amprentă sub ea.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close