NoutatiPCSoftware

Microsoft anunță Windows Defender pentru Mac

Microsoft a anunțat platforma enterprise pentru Windows Defender Anti-Threat Protection (ATP) pentru MacOS. Cu toate acestea, Windows Defender ATP este denumit acum Microsoft Defender Advanced Threat Protection (ATP) pentru Mac, care oferă protecție completă antivirus, împreună cu capacitatea de a lansa scanări complete, rapide și personalizate.

„Astăzi anunțăm progresele noastre în domeniul protecției și detecției finale de la următoarea generație și a răspunsului la acoperirea platformei MacOS. Componentele centrale ale platformei noastre de securitate unificate, inclusiv noua amenințare și gestionare a vulnerabilității, de asemenea, anunțate astăzi, va fi acum disponibile pentru dispozitivele Mac, „a declarat Microsoft într-o postare.

„Am colaborat îndeaproape cu partenerii din industrie pentru a permite clienților Windows Defender Anti-Threat Protection (ATP) să-și protejeze dispozitivele non-Windows, păstrând în același timp o experiență centralizată” cu un singur program”. Acum, vom merge cu un pas mai departe prin adăugarea propriei noastre soluții, începând cu o previzualizare limitată astăzi.”

Potrivit Microsoft, „interfața aduc utilizatorului o experiență similară cu ceea ce au astăzi clienții pe dispozitivele cu Windows 10.” Software-ul antivirus este compatibil cu dispozitivele care rulează MacOS Mojave, MacOS High Sierra și MacOS Sierra.

În perioada de previzualizare limitată, Microsoft Defender ATP pentru Mac va permite utilizatorilor finali să revadă și să realizeze configurarea protecției acestora, inclusiv:

 • Scanări complete, rapide și personalizate
  • Revizuirea amenințărilor detectate
  • Efectuarea de acțiuni cu privire la amenințări, inclusiv la carantină și înlăturarea lor
  • Dezactivarea sau activarea protecției în timp real, protecția furnizată în cloud și trimiterea automată a eșantioanelor
  • Adăugarea de excluderi pentru fișiere personale
  • Gestionarea notificărilor atunci când se găsesc amenințări
  • Verificarea manuală a actualizărilor de securitate

În plus, Microsoft a implementat, de asemenea, software-ul AutoUpdate pentru a se asigura că aplicația rămâne la zi cu MacOS și este conectată corespunzător la Cloud.

În prezent, Defender ATP pentru Mac este disponibil numai ca o previzualizare limitată pentru partenerii Microsoft, astfel încât aceștia să poată testa protecția antivirus în setări care includ atât calculatoare cu Windows cât și Mac.

Clienții Mac pot aplica pentru preview aici.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close