Microsoft dezvăluie noi funcții Outlook după redesignul Gmail

0
35

Microsoft dezvăluie o serie de caracteristici noi pentru aplicația desktop Outlook, Outlook pentru aplicații mobile iOS / Android și pentru serviciul de poștă electronică Outlook.com al companiei săptămâna aceasta. Noile caracteristici Outlook care sunt acum disponibile sau sunt în curând sunt detaliate de Microsoft la mai puțin de o săptămână după ce Google a început lansarea unui nou proiect de redesign Gmail. Noile funcții Gmail ale Google sunt destinate în principal clienților de afaceri, în încercarea de a obține mai multe companii folosind G Suite. Noile caracteristici Outlook ale Microsoft sunt destinate, de asemenea, în primul rând clienților ce sunt oameni de afaceri, o zonă în care se specializează aplicațiile tradiționale Microsoft pentru desktop pentru Windows și MacOS.

Schimbări Outlook a calendarului

Microsoft adaugă mementouri de facturare către Outlook.com, care vor apărea ca elemente de calendar dacă Outlook.com identifică o factură primită într-un e-mail. Mementourile sunt similare cu modul în care funcționează rezervările de călătorie sau urmărirea livrărilor de pachete în Outlook.com, iar data scadenței pentru factura va fi adăugată automat la evenimentul din calendar. Outlook.com va trimite de asemenea un e-mail cu două zile înainte de factura.

Outlook pentru Windows are, de asemenea, unele caracteristici noi de calendar, care sunt mai bine direcționate spre afaceri. Outlook va oferi acum sugestii pentru locațiile de întâlnire din înregistrările din agendă și le va popula automat cu informații de la Bing. Outlook pentru iOS beneficiază, de asemenea, de suport similar pentru locație, alături de opțiunea de a rezerva disponibilitatea camerelor de întâlnire de pe dispozitivul dvs. mobil.

Microsoft îmbunătățește, de asemenea, RSVP și urmărirea participanților la întâlniri din calendarul Outlook. În curând veți putea vedea răspunsurile urmărite la întâlniri, chiar dacă nu le-ați organizat, astfel încât să puteți vedea dacă șeful dvs. va participa la întâlnire și dacă într-adevăr trebuie să mergeți. Calendarul Outlook, atât pe Windows cât și pe Mac, ajută la îmbunătățirea suportului pentru fusul orar. Acum puteți seta o intrare din calendarul călătoriei într-un singur fus orar care se termină în altul, ceea ce este deosebit de util dacă vă uitați la informațiile despre zbor. Outlook pentru Windows acceptă acum vizualizarea a trei fusuri orare, iar Outlook pentru Mac vă va permite, de asemenea, să vedeți un fus orar suplimentar.

Schimbări Outlook mail și mobile

Microsoft adaugă un suport mai bun pentru e-mailurile pe care le-ați copiat orbește. Dacă răspundeți la un e-mail unde sunteți în câmpul BCC, Outlook pentru Windows vă va avertiza acum că ați copiat orbește, astfel încât să evitați un scenariu de e-mail potențial jenant. Outlook pentru iOS și Android obține în curând și o serie de caracteristici noi.

Outlook pentru iOS va sprijini în curând sincronizarea e-mailurilor de proiect, făcând mai ușor să compuneți un e-mail pe telefon și să-l terminați pe PC. Proiectul de sincronizare este disponibil în Outlook pentru Android, Mac și Windows și vine în Outlook pentru iOS în această lună.

De asemenea, Microsoft integrează tehnologia Office Lens în Outlook pentru Android. Office Lens vă permite să capturați informații de pe o tablă albă sau să faceți fotografii ale unui document și să le tăiați automat pentru a arăta că au fost scanate pe un scaner profesionist. Acest lucru va fi integrat în Outlook pentru Android, dar nu există încă niciun cuvânt despre suportul pentru Outlook pentru iOS. Pe de altă parte, Outlook pentru Android primește în cele din urmă răspunsuri rapide în partea de jos a mesajelor. Acest lucru este deja disponibil pentru versiunea iOS și este o modalitate mai ușoară de a răspunde la un e-mail din partea de jos a unui mesaj și de a vedea în continuare adresa de e-mail la care răspundeți.

Outlook pentru iOS și Android ambele beneficiază de sprijin pentru contactele preferate în iunie. Veți putea să etichetați persoanele preferate, iar acest lucru va persista pe toate versiunile web și mobile ale Outlook. Outlook pentru Android beneficiază, de asemenea, de suport pentru a bloca conținutul extern în e-mailuri, iar versiunea iOS va include suportul pentru grupurile Office 365 din iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here