PCReviewSoftware

Microsoft Modern Keyboard cu Fingerprint ID review

O tastatură care pune siguranța avansată la îndemână

VERDICTUL NOSTRU
Microsoft Modern Keyboard cu Fingerprint ID este elegantă, elegantă și are una din cele mai bune tastaturi standard de membrană pe care le-am testat, cu funcționalități de scanare a amprentelor care funcționează fără probleme.

PRO

  • Design frumos
  • Fingerprint scanner inteligent
  • Implementare
  • Reîncărcabilă
  • Construcție de înaltă calitate

CONTRA

  • Scump
  • Este posibil ca culoarea să nu fie pe gustul tuturor

Microsoft produce decorații de PC-uri, cum ar fi tastaturi și șoareci, dar acum este extins în domeniul PC-urilor, gigantul tehnic a crescut dorința de a menține coerența dintre periferice și produsele de bază de suprafață – și în cazul noului tastatură modernă cu amprentă ID, în special Studio de suprafață, care pare a fi însoțită.

Ca o mare parte din pachetul premium al Microsoft, la 129.99 dolari (AU $ 209.95 / £ 124.99), tastatura modernă nu este exact cel mai ieftin exemplu de acest gen; magazin în jurul și puteți obține o tastatură de bază pentru aproximativ o zecime din acest preț.

Cu toate acestea, dacă sunteți după o tastatură care emană de calitate și funcționalitate high-end, tastatura modernă face un argument destul de bun pentru a cheltui un pic mai mult pentru a obține un pic mai mult.

Design

Cu un cadru elegant de aluminiu și niște chei plane, pătrat, cu colțuri rotunjite, noua tastatură modernă este la fel de elegantă ca și tastatura și are mai mult decât o asemănare trecătoare cu propriul design al Apple Magic Keyboard.

De asemenea, se adaugă și un scaner de amprente, care a fost inclus subtil și cu gust într-un mod care nu atrage atenția asupra ei însuși și ceea ce a obținut Microsoft aici este un design simplu și aproape perfect, fără zone evidente de îmbunătățire.

Cheile au o finisare mată, evitând aspectul ieftin și strălucitor pe care multe alte tastaturi tind să-l aibă, și se simte de asemenea că plasticul din care sunt fabricate este puțin mai gros, la rândul său dând tastaturii un sentiment de tactilitate de ultimă generație.

Spatele tastaturii moderne este susținut de o bară de plastic rotundă, cu benzi cauciucate pe fiecare parte. Acest lucru vă ajută să protejați atât tastatura, cât și biroul de zgârieturi, evitând, de asemenea, o alunecare prea ușoară.

În partea de sus a tastaturii, veți găsi un port micro-USB pentru asociere (procesul inițial de configurare solicită conectarea temporară a tastaturii la PC), precum și reîncărcarea bateriei atunci când este necesar. În extrema dreaptă a portului USB, veți găsi și un comutator pornit / oprit prin cablu.

Performanţă

După tastarea extensivă pe tastatura modernă, putem spune că cheile sunt comparabile cu tastaturile Magic de la Apple folosite, poate cu o rezistență la atingere mai mare în primăvara fiecărui keystroke.

În timp ce cheile în sine sunt fizic destul de aproape de tabla de metal în care stau, există o distanță de călătorie plăcută pentru ei, ceea ce face ca tastatura modernă să fie destul de satisfăcătoare. De asemenea, este foarte clar când ați înregistrat intrările de la tastatură.

Cu toate acestea, cu acest preț mai mare, presupunem că motivul real pe care mulți oameni îl vor alege este datorită senzorului său de amprentă, care vă permite să vă conectați în siguranță la PC-ul dvs. fără a trebui să introduceți o parolă sau un cod PIN.

Implementarea de către Microsoft a securității biometrice pe tastatură este în principiu impecabilă, cu senzorul propriu-zis încorporat într-o cheie dedicată (care se află lângă tasta Alt dreapta, chiar în partea dreaptă a barei de spațiu) care arată la fel ca oricare altul care o înconjoară , adică este discret și nu atrage inutil atenția asupra ei înșiși.

Din motive de securitate adăugată, datele de amprentă digitale sunt stocate numai pe computerul dvs. și puteți seta această setare în setările contului Windows 10.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close