PCSoftwareStiinta

Microsoft Office 2019 va funcționa numai pe Windows 10

Microsoft Office 2019 va funcționa numai pe Windows 10 și va începe previzualizările în trimestrul următor.

Microsoft a asistat anterior la cele mai recente microprocesoare pentru Windows 10 și are aceeași abordare cu Office: Office 2019 va funcționa numai pe un sistem de operare acceptat, acela fiind Windows 10.

Microsoft a dezvăluit modificările din această săptămână către Office 2019, care a fost dezvăluit pentru prima dată în toamna anului 2017. În timp ce Microsoft nu a spus în mod specific ce caracteristici vor fi prezentate în cadrul noilor aplicații, știm că vom putea încerca în curând: Microsoft a arătat că versiunile de previzualizare ale noilor aplicații vor fi disponibile în al doilea trimestru. După cum a confirmat anterior Microsoft, versiunea finală a Office 2019 va fi livrată în a doua jumătate a anului 2018.

Totuși, ceea ce Microsoft nu a mai spus până acum este ceea ce veți avea nevoie pentru a rula Office 2019. În timp ce specificațiile hardware exacte nu au fost dezvăluite, știm că veți avea nevoie de Windows 10, în special de orice versiune actualizată în prezent actualizată pe o bază semi-anuală, cu noi actualizări de caracteristici – în special Windows 10 Home și Pro. De asemenea, Microsoft a spus că nu va fi livrată Office folosind vechiul instalator MSI – toți vor folosi programul de instalare Click-to-Run, care este utilizat în mod obișnuit de Office 365.

„Software care este vechi de mai mult de un deceniu și nu a beneficiat de această inovație, este dificil de asigurat și inerent mai puțin productiv”, a spus Microsoft. „Pe măsură ce ritmul schimbării se accelerează, a devenit imperativ să ne mutăm software-ul într-o cadență mai modernă”.

Microsoft va furniza Office cu cinci ani de suport principal și încă doi ani de sprijin extins, încheiată pe 14 octombrie 2025.

Microsoft încearcă, de asemenea, să elimine din nou versiunea ProPlus a Office, care nu se regăsește la fel de cunoscut sub numele de Canal Semi-Anual, versiunea Windows care primește upgrade-uri importante în fiecare primăvară și toamnă. Deși întreprinderile pot refuza în mod esențial upgrade-urile cunoscute sub numele de Channel Stable Long, sau versiunile LTSC-LTSC ale Windows nu vor fi eligibile pentru actualizările Office perpetue după 14 ianuarie 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close