MobileNoutati

Microsoft Photos pentru Android si IOS te lasa sa transferi poze pe Windows 10

În ultimă instanță, Microsoft a lansat aplicația fotografiilor anticipate pentru dispozitivele iOS și Android. Noua aplicație, care a fost testată de câteva luni, are scopul de a facilita ca utilizatorii Windows 10 să își transfere fotografiile și videoclipurile de pe dispozitivele mobile la aplicația Microsoft Photos disponibilă pe desktop-urile, notebook-urile și tabletele Windows 10. În esență, funcționează ca o punte între un PC cu Windows 10 și dispozitive mobile. Puteți să descărcați aplicația Photos Companion pe dispozitivul iOS accesând App Store sau pe dispozitivul dvs. Android accesând Google Play.

Dezvoltat ca un proiect Microsoft Garage, aplicația Photos Companion utilizează conectivitate Wi-Fi pe telefon și pe PC pentru a stabili o conexiune pentru a transfera fotografii și clipuri video de la un dispozitiv la altul. Dispozitivele dvs. trebuie să se afle pe aceeași rețea Wi-Fi pentru a permite procesul de transfer. În plus, în aplicația Windows Foto este furnizat un cod QR care vă ajută să începeți transferul conținutului fără fir.

Pentru a aduce codul QR pe ​​ecranul PC-ului cu Windows 10, trebuie să deschideți aplicația Photos și apoi selectați Import> De pe mobil prin Wi-Fi. După aceasta, trebuie să indicați scanerul disponibil în aplicația Photos Companion la codul QR pentru a începe transferul. După cum am menționat, dispozitivele dvs. trebuie să se afle pe aceeași rețea Wi-Fi pentru a vă permite să transferați cu succes conținut. De asemenea, în cazul în care opțiunea Import din mobil prin Wi-Fi nu este vizibilă în aplicația Fotografii de pe computerul dvs. Windows, trebuie să activați opțiunea Afișați funcții suplimentare de previzualizare disponibile în secțiunea Setări din aplicația Photos.

Etichete
Afișați mai multe

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close