Microsoft vinde acum propria ediție de Samsung Galaxy S9

0
25

Numit Galaxy S9 / S9 + „Microsoft Edition”, aceste dispozitive au preinstalate aplicații Microsoft. În ultimul timp, compania a împins într-adevăr planurile de dezvoltare a aplicațiilor pe mai multe platforme, iar această mișcare face parte din același plan de dezvoltare. Această strategie devine și mai importantă, pe măsură ce propriile eforturi ale companiei cu Windows Phone au avut loc.

Microsoft adaptează Galaxy S9 și Galaxy S9 Plus Microsoft Edition

Microsoft vinde din nou versiunea personalizată de Samsung Galaxy S9. Telefonul este disponibil în Microsoft Stores din SUA și va fi livrat cu unele personalizări de la Microsoft. „O adaptare Microsoft este aplicată Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9 Plus Microsoft Edition atunci când dispozitivele sunt despachetate și conectate la Wi-Fi”, spune un purtător de cuvânt al Microsoft într-o declarație la TrustedReviews.

Aceste personalizări sunt, probabil, aceleași cu cele de anul trecut, Galaxy S8, cu aplicații Microsoft cum ar fi Office, OneDrive, Cortana, Outlook, toate incluse pe dispozitiv. Cunoscutul Microsoft Launcher nu pare să fie preinstalat. În timp ce Microsoft etichetează Galaxy S9 ca „Microsoft Edition”, în declarația sa, Samsung a spus anterior că nu există așa ceva. „Nu există o marcă Microsoft Edition a oricărui produs Samsung Galaxy”, a declarat un purtător de cuvânt al Samsung într-o declarație din noiembrie. „Microsoft oferă dispozitive Samsung Galaxy configurate pentru a prezenta aplicațiile Microsoft de productivitate, inclusiv Office, OneDrive, Cortana, Outlook și altele”.

Diferența este probabil legată de o înțelegere confidențială dintre Microsoft și Samsung în legătură cu o dispută amară a redevențelor Android. Perechea a soluționat disputa în 2015, iar Samsung a început să alimenteze aplicațiile Microsoft Skype, OneDrive și OneNote pe dispozitivele Galaxy S6 și S7. Samsung a adăugat din nou aceste aplicații pe S8, dar Microsoft a început să ofere și versiuni proprii ale dispozitivelor Samsung Galaxy cu aceste aplicații și personalizări preinstalate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here