Noutati

MIUI 9 a fost suspendat. MIUI 10 este pe drum

Xiaomi a anunțat miercuri suspendarea actualizărilor MIUI 9 Beta ROM după data de 27 aprilie. Producătorul chinez de smartphone-uri și-a dezvăluit Android ROM-ul MIUI 9 – în luna iulie a anului trecut. Într-un forum MIUI, un administrator a informat că MIUI va lansa ultima versiune Development / Alpha ROM 8.4.26 pentru a „obține o mai bună stabilitate și optimizare a sistemului”. În următoarele luni, dezvoltatorii MIUI se vor concentra pe optimizarea sistemului și, conform Xiaomi, actualizările vor fi reluate în iunie. Interesant, într-un post similar, o informație comunitară a administratorului MI mentioneaza despre suspendarea MIUI Global Beta ROM-uri.

Bazat pe Android 7.0 Nougat, MIUI 9 a adus multe caracteristici, cum ar fi ecranul divizat, timpii de lansare mai rapizi ai aplicațiilor, o alocare mai dinamică a resurselor pentru o experiență fluidă și alte caracteristici și îmbunătățiri inteligente. În noiembrie 2017, Xiaomi anunțase lansarea MIUI 9 Global ROM. Au existat tone de îmbunătățiri, inclusiv elemente de design noi, comenzi rapide pentru ecranul de blocare, caracteristica split screen și multe altele.

La începutul lunii ianuarie 2018, Xiaomi a anunțat și dezvoltarea MIUI 10. Din rapoarte a rezultat clar că principalul obiectiv pentru dezvoltatorii MIUI 10 va fi inteligența artificială și învățarea automată. În mod special, în ultimul post pe forumul MIUI, Xiaomi nu a menționat niciun fel de detalii despre dezvoltarea MIUI 10.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close