Potrivit unui raport privind Android Headlines, Moto G6 Plus va fi disponibil în opțiuni de culori de argint, aur, alb, albastru și cyan. Raportul prevede, de asemenea, că telefonul va avea un corp metalic și de sticlă cu un panou spate curbat. Pe partea din spate a smartphone-ului va fi o instalare duală a camerei cu bliț LED dublu sub ea. Chiar sub camera de configurare este un senzor de amprentă montat în spate.

În afară de aceasta, se așteaptă ca telefonul să aibă un afișaj cu raportul de aspect de 18: 9, un octa-core pe bază de 64 de biți, Qualcomm Snapdragon 630 SoC și o baterie non-detașabilă de 3250mAh. Moto G6 Plus este de așteptat să ruleze Android 8.0 Oreo out-of-the-box. Vorbind despre plasarea butoanelor telefonului, butoanele de pornire și comenzile de volum vor fi amplasate în partea dreaptă, iar partea frontală va avea butoane pe ecran pentru navigare. Raportul susține că Moto G6 Plus va fi lansat la MWC 2018, alături de Moto G6 și Moto G6 Play.

La inceputul acestei saptamani, tipster-ul Evan Blass a dezvaluit un nume de cod pentru urmatoarele: Moto G6 Play, Moto G6 si Moto G6 Plus, care sunt Ashley, Blaine si Teller. În plus, Moto G6 Play a fost văzut pe Geekbench cu un Snapdragon 430 SoC și 3GB RAM. Această versiune este, de asemenea, de așteptat să ruleze Android 8.0 Oreo out-of-the-box. Se spune că Moto G6 Plus va fi alimentat de un Qualcomm Snapdragon 450 SoC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.