Noutati

Moto G7 si G7 Plus – scurgeri de informatii ale specificatiilor

Moto G7 și Moto G7 Plus sunt așteptate să fie următoarele în linie pentru seria de smartphone-uri Lenovo mid-range, cu lansarea așteptată, cândva, anul viitor. Chiar și Moto Z4 este de așteptat să fie lansat în anul 2019.

În timp ce există ceva timp pentru dezvăluirea oficială a acestor smartphone-uri marca Moto, au apărut noi scurgeri care dezvăluie câteva detalii cheie în jurul lor. Unul dintre cele mai importante momente ale acestor scurgeri este că Moto Z4 este așteptat să se lanseze cu un nou model de procesor, Snapdragon 8150 SoC, în locul unui procesor mai vechi. Acest lucru se datorează faptului că Moto Z3 suporta un Snapdragon 835 SoC.

În plus, expertul tipser Andri Yatim (@HeyAndri pe Twitter), spune că Moto G7 va fi alimentat de un Qualcomm Snapdragon 660 SoC, împreună cu 4GB de memorie RAM și 32GB de stocare încorporată.

Moto G7 Plus va primi probabil unul din seria Snapdragon 700, care ar putea fi Snapdragon 710 sau orice alt SoC nou care va apărea înainte de lansarea evenimentului. SoC-urile vor fi cuplate cu 4GB / 6GB de memorie RAM și 64GB de stocare.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close