NoutatiStiinta

Motorola lucrează la un headset VR pentru telefoanele sale

Headset-ul Motorola pare să semene cu Samsung Gear VR

Motorola a realizat o selecție eclectică de accesorii Moto Mod pentru smartphone-urile sale, de la un difuzor Alexa la un aparat foto instant. Deci a fost probabil doar o chestiune de timp pana am ajuns la aceasta: o casca cu realitate virtuala, personalizata pentru linia Moto Z si cu marele ei incarcator de camera circulara.

Headset-ul Motorola pare să semene cu Samsung Gear VR

Pare asemănător cu modelele vechi Samsung Gear VR, Virtual Viewer pare să fie aproximativ ca și setul cu cască VR. De asemenea, se pare că funcționează în mod similar cu setul cu cască Google Daydream View, în care vă puteți introduce telefonul dvs. Moto Z în interior pentru a experimenta VR prin aplicația Daydream, conform unei imagini partajate de Evan Blass.

Știrile despre setul cu cască viitoare au fost publicate astăzi de reporterul VentureBeat Evan Blass, care a postat o imagine a setului cu cască pe Twitter. Nu există încă detalii suplimentare, cum ar fi când va fi disponibilă. Motorola a anunțat accesoriile cu o perioadă de timp foarte lungă în trecut. 

În timp ce decuplarea camerei circulare face ca acest headset să arate destul de ciudat, nu este nimic neobișnuit aici. Căștile VR pentru smartphone-uri sunt destul de comune în acest moment, iar unele companii – cum ar fi Samsung – au realizat căști și caracteristici care funcționează special cu telefoanele lor. Șansele sunt ca acest lucru să aibă de gând să sprijine Android built-in Daydream VR.

O posibilitate intrigantă aici este ca Moto Mod să suporte anumite caracteristici de bază de realitate augmentată, deoarece camera expusă poate capta imagini din punctul de vedere al purtătorului. Se pare puțin probabil că vom vedea mult mai mult decât o vizualizare vie a lumii. Chiar și setul cu cască de lucru Microsoft Real Estate Mixed Reality, care include camerele din exterior, nu oferă încă funcții AR, iar acestea erau aparent concepute ca căști care ar putea oferi ambele caracteristici.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close