Netflix vine cu un continut bogat in limba romana

0
610
Netflix

Netflix este unul dintre cele mai populare servicii de video streaming, mai ales in America, fiind disponibil in Romania inca de anul trecut. Cu toate acestea, in prezent, Netflix a venit cu o actualizare importanta pentru romani, cu mai mult continut subtitrat in limba romana, diverse show-uri dublate si chiar platforme disponibile in limba romana. De asemenea, filmele si serialele disponibile sunt acum mult mai multe fata de anul trecut.

Anul trecut majoritatea utilizatorilor de Netflix din Romania s-au plans ca limba noastra nu are asa mult suport pe platforma. Totusi, incepand cu ziua de astazi, in jur de 80% din filme au subtitrare in romana, iar interfata site-ului ofera si ea suportul dorit. Pentru a selecta limba, tot ce trebuie sa faci este sa merge la setarile utilizatorului si sa alegi limba pe care o doresti. Nimic mai simplu si mai rapid, cu toate ca pana acum era destul de dificil sa gasim filme subtitrate pentru noi.

Pentru cei de la Netflix, Romania este o tara cu potential mare de raspandire a serviciul de continut video, tocmai de aceea au si ales sa ofere suport aproape 100%. Acestia au relatat faptul ca pe viitor vom dispune de toate filmele si serialele subtirate in romana, unele dintre ele fiind chiar si dublate. Totusi, in ceea ce priveste dublarea, site-ul precizeaza faptul ca va fi dublat in principal continutul pentru copii.

Totodata, Netflix isi propune pe viitor sa colaboreze cu romanii pentru a crea continut 100% romanesc si cel mai important, sa ofere mai multe metode de plata pentru utilizarea serviciului. Acestia si-ar dori sa faca un parteneriat cu telekom, pentru a putea plati odata cu factura la internet sau la telefonie, o idee foarte buna dupa mine. Ramane insa sa vedem cum se va misca piata romana in ceea ce priveste acest serviciu de continut video.