Noutati

Nintendo Switch 2.0 nu o sa apara prea curand

Pe măsură ce Nintendo Switch își încheie primul an de vânzare în această săptămână, se pare că Nintendo nu intenționează să lanseze în curând un Nintendo Switch 2 sau o versiune iterativă a consolei.

Surse care vorbesc la The Wall Street Journal sustin ca firma bazata pe Kyoto se va opune variatiilor hardware-ului Nintendo Switch sau Switch 2.0, asa cum o numeste publicatia.

Acest lucru vine după o informare a investitorilor în februarie, în care CEO-ul Nintendo Tatsumi Kimishima a declarat că dorește ca ciclul de viață al Switch să fie mai lung decât cele obișnuite de cinci până la șase ani, înregistrate în industria jocurilor video.

În plus, Nintendo se așteaptă să vândă 17 milioane de console Nintendo Switch până la data de 31 martie a acestui an și cererea pentru periferice care ar putea extinde caracteristica sa de creștere a combustibilului.

Nintendo a fost departe de a fi adversar atunci când vine vorba de lansarea de iterații pe hardware-ul său existent. Am vazut acest lucru cu Nintendo 3DS obtinand noul Nintendo 3DS si 3DS XL, precum si versiunea 2DS si cea XL.

În mod sigur, Nintendo vrea probabil să vadă vânzări puternice ale Switch-ului pentru o perioadă înaintea iterării. Deși nu contribuie la faptul că unele jocuri de la terțe părți sunt afectate de lipsa de pricepere tehnică.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close