Noutati

Nissan a inventat papucii care se parchează singuri

Sigur, Tesla ar putea conduce piața în tehnica autovehiculelor, în ciuda capcanelor sale, dar Elon Musk poate construi papuci care să se poată parca? Nu, pentru asta vei dori să te uiți la Nissan. Producătorul auto multinațional popular care a folosit o mică parte din inteligența artificială folosită la propriile vehicule și a aplicat-o într-o experiență hotelieră tradițională japoneză, doar pentru distracție, iar rezultatul se situează undeva între hilar și total fermecător.

Compania a deschis un nou hotel în Japonia, numit ProPILOT Park Ryokan. Nu ai putea ști cum este dacă nu te uiți la el, atmosfera este specială datorată de implementarea unor idei originale de la papuci care se parchează singuri la un design al camerelor nemaivăzut combinat cu tradiționalul japonez.

După ce oaspeții hotelului au descoperit repede de existența sa și de papucii care sunt aliniați frumos în hol automat, popularitatra a crescut peste noapte. Micile roți și motoare fac ca papucii să se miște toate elementele fiind conectate printr-o conexiune wireless la un hub central ce comandă papucii să se miște când este necesar.De asemenea, pernele și mesele de la nivelul camerelor sunt dotate cu aceeași tehnologie, ceea ce face ca gospodărirea să facă parte din trecut. Chiar și telecomanda de la televizor știe unde își are locul, pe masă și se întoarce acolo pe cont propriu.

În vehiculele sale, tehnologia Nissan ProPILOT permite șoferilor să se relaxeze, în timp ce vehiculele lor se parchează în orice spațiu adecvat. Deoarece sistemul funcționează atât de bine pentru autoturisme, Nissan a făcut obiceiul de a aplica aceeași tehnologie pentru diverse alte articole, inclusiv scaune de birou și acum accesorii hoteliere.

Este mai mult decât un nou truc de a atrage atenția presei în legătură cu noua tehnologia de parcare? Sigur. Este, de asemenea, absolut minunat să vă imaginați că pantofii se conduc de-a lungul casei dvs. în fața locului desemnat? Absolut.

Voi ce credeți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close