Noi detalii despre iPhone 8. Pret si data de lansare

0
222
iPhone 8
iPhone 8

iPhone 8, noul device al celor de la Apple care urmeaza sa fie lansat in aceasta toamna este cu siguranta un telefon uimitor. Pana acum, deja ne-am obisnuit cu ideea ca acesta va avea un pret cu mult peste celelalte modele, iar aceste informatii ne sunt iarasi confirmate.

Informatilei vin de la o sursa credibila, astfel incat ne punem toata increderea in detaliile oferite de ei, cu toate ca vom dispune de informatii oficiale in doar cateva saptamani. Este vorba despre New York Times, acestia mentionand faptul ca iPhone 8 va ajunge pe piata cu un pret de circa 999 de dolari, taxele nefiind incluse.

Prin urmare, acest pret nu numai ca il depaseste pe cel al generatiilor trecute, dar este si peste pretul lui Samsung Galaxy Note 8 care a fost anuntat cu un pret de 900 de dolari. Comparativ cu acesta, iPhone 8 vine cu un display ceva mai mic, fara stylus si cu un hardware mai putin performant decat cel al flasgship-ului Samsung.

In ceea ce priveste iPhone 7s si iPhone 7s Plus, cel mai probabil vor pastra pretul generatiei de anul trecut, ceea ce cu siguranta va aduce la vanzari semnificative. Prin urmare, estimam ca iPhone 7s Plus va fi vandut cu un pret de 769 dolari, un pret bun zic eu avand in vedere telefonul.

Deja stim toate detaliile in ceea ce priveste specificatiile si design-ul, precum si locul in care va fi situat senzorul de amprenta, asa ca nu mai are rost sa detaliez. Dupa cum am precizat si mai sus, daca informatiile sunt originale sau nu, vom afla in cateva saptamani, pe data de 12 septembrie atunci cand este asteptat evenimentul de prezentare a noilor telefoane.

Data inca nu este 100% sigura, insa cel mai probabil atunci va avea loc respectiva conferinta. Mai avem putin de asteptat totusi, asa ca vom afla in curand.