Noi detalii despre Xiaomi Mi 6!

0
1118
Xiaomi Mi6
Xiaomi Mi6

Recent a venit confirmarea din partea celor de la Xiaomi ce facea referire la data de lansare a noului smartphone, MIi 6. Astfel, imediat dupa Paste, adica pe 19 aprilie, urmeaza sa avem parte de noul smartphone Xiaomi, iar, mare parte din specificatii ne sutn cunoscute.

Recent, listarea din GeekBench ne confirma unele dotari, si, cu siguranta smartphone-ul va sosi cu o varianta ce va avea 6 GB RAM la bord. Tot conform scaparilor, smartphone-ul urmeaza sa beneficieze de un procesor cu 8 nuclee, bazat pe tehnologie Qualcomm, si anume Snapdragon 835, dar si Android 7.1.1 Nougat, preinstalat. Iar, daca ar fi sa facem referire la concurenta in cazul testelor, telefonul este cu putin superior colosului Samsun Galaxy S8, obtinand un scor de 2006 in single-core si 6438 in multi-core.

Cel mai probabil, urmeaza sa beneficiem de o camera principala duala, care ne va putea permite sa modificm punctul de focus chiar si dupa ce am facut o fotografie. Dar, detaliile complete si oficiale vor fi aflate in numai cateva zile, iar cu siguranta Xiaomi Mi 6 va fi cel mai atractiv telefon al anului 2017, facand referire la raportul calitate-pret.