Noi informatii despre Nokia 9

0
601
Nokia 9

Nokia 9 este urmatorul smartphone de top al celor de la HDM Global, un smartphone cu un hardware puternic si cu un design atragator. Inainte sa fie prezentat oficial de catre companie, au ajuns noi poze si noi informatii pe internet despre noul telefon marca Nokia. Acesta arata foarte bine atat la interior cat si la exterior, iar daca aveti ocazia sa-l achizitionati, cu siguranta nu veti fi dezamagiti.

Conform site-ului frandroid, Nokia 9 este un telefon de ultima generatie din absolut toate punctele de vedere. Ecranul are o rezolutie de 5,3 inch, cu rezolutia 2560 x 1440 px QHD, 4 GB memorie RAM si 64 de GB memorie interna. Deci, veti putea rula aproximativ orice joc aparut si va veti putea bucura de continut video la o calitate ridicata. Din cate puteti observa in pozele de mai jos, camerele sunt in sistem dual, butoanele de natura fizica iar butonul Home vine cu un senzor de amprenta integrat.

Excelent pana aici, mai ales daca punem si faptul ca vine cu sistemul de operare Android 7.0 Nougat. Totusi, acesta impresioneaza si la design. Desi nu poti sa-ti dai seama precis, Nokia 9 pare sa fie realizat din sticla si aluminiu, iar marginile par sa fie rotunjite. Interesant este faptul ca vine atat cu mufa Jack cat si un port USB Type-C, asadar, va multumi cu siguranta utilizatorii.

Posibilitatile de lansare sunt numeroase, insa, cel mai precis este ca va fi lansat ori in aceasta vara, ori la sfarsitul anului. Pana atunci, tot ce putem face este sa asteptam, si, cine stie, poate vor fi dezvaluite informatii oficiale in viitorul apropiat. Dupa cum am mentionat, aceste poze sunt doar intuitive si nu ne putem da seama precis de design-ul telefonului. Totusi, daca este exact asa cum am mentionat in articol, atunci, avem de a face cu un model de-a dreptul performant de la HDM Global.
null