HILVERSUM, NETHERLANDS - FEBRUARY 06, 2014: Social media are trending and both business as consumer are using it for information sharing and networking.

Deși se așteaptă multe lucruri la I/O 2018, Google ar putea vorbi și despre o problemă cunoscută, dar nesupravegheată: dependența de smartphone-uri. WSJ a raportat că Google ar putea să aducă noi funcții Android care să îi ajute pe oameni să utilizeze mai des dispozitivele lor.

Miscarea vine într-un moment în care vorbim despre folosirea datelor si a vietii private ale oamenilor, care se întâmplă pretutindeni în lumea tehnologiei, datorită scandalului Cambridge Analytica.

Nu putem ignora rolul Google în viața oamenilor, având în vedere cantitatea de date colectate. Compania a fost liniștită în cursul lunilor în care oamenii erau ocupați de Facebook.

Dar dependența de tehnologie, având în vedere numărul de persoane care o utilizează, nu este ceva ce ar trebui eliminat, mai ales în cazul copiilor. Poți să găsești cu ușurință copii mici care încearcă să exploreze telefonul mamei lor zi și noapte.

Este mai mult o problemă reală decât digitală, care afectează mințile oamenilor. Este de așteptat de la companii ca Google să ia măsuri, deoarece platforma lor Android are mai multe dispozitive decât orice altă companie.

Detaliile exacte ale noilor caracteristici nu sunt încă cunoscute. Tot ce putem face este să așteptăm ca CEO-ul Sundar Pichai să le descrie în keynote-ul Google I/O.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.