True Tone

Conform informatiilor, Apple va lansa in acest an 3 modele de iPhone si anume iPhone 7, iPhone 7S si iPhone 8, iar acestea trei vor binedispune de tehnologia True Tone. In prezent mai exista un dispozitiv Apple care are ecran True Tone, acesta este iPad Pro si are o diagonala de 9,7 inch. Astfel, senzorii de lumina distribuiti pe patru canale se autoadapteaza astfel incat intensitatea luminii si standardele de culoare sa se potriveasca.

De asemenea, prin intermediul acestui senzor ecranul telefonului este in concordanta si cu temperatura luminii indiferent de spatiu. De exemplu, daca te afli intr-o camera dominata de lumina artificiala, culorile telefonului se vor adapta si vor deveni si ele mai calde si viceversa. Aceasta functie este foarte folositoare sanatatii ochiului, intrucat regleaza lumina albastra astfel incat sa fie cat mai putin nociva, sau chiar deloc.

Prin urmare, noile telefoane ale celor de la Apple se anunta destul de interesante, insa, ramane de vazut cu ce o sa ne mai uimeasca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.