NoutatiTelefoane

Noile poze arată o cameră AI cu trei lentile pe viitorul model P20

Există trei versiuni diferite ale dispozitivului

Noul model de Huawei P20 va avea un sistem de camere cu trei lentile pe partea din spate

Fotografiile recent descoperite ale modelului viitor Huawei P20 arată că dispozitivul va avea un sistem de camere cu trei lentile în spate, cu caracteristici AI, de asemenea și notch-ul în față. Edițiile au fost găsite pe rețeaua socială de presă chineză Weibo și au fost descoperite în primul rând de site-ul olandez Telefoon Abonnement. Un poster teaser publicat pe site-ul Weibo prezintă cele trei obiective din spate Leica, un blitz dublu spate și un notch. Telefonul pare să vină în opțiuni albastre și negre.

Afișul are un slogan de „See mooore with AI”(Vezi mai mult cu AI), cu cele trei „o” s reprezinta probabil cele trei lentile de camera din spate. Este același slogan vazut la o invitație la o conferință de presă viitoare, din 27 martie, la Paris, unde se așteaptă ca Huawei să anunțe P20. Nu este clar ce fel de funcționalități AI va avea aparatul foto, deși este posibil ca acesta să includă funcții cum ar fi modul de lumină slabă, detectarea inteligentă a feței și recunoașterea scenelor.

Huawei se integrează în noul trend ”notch”

Fotografiile anterioare leaked ale companiei Huawei au arătat, de asemenea, că aceasta va fi o clonă notch. Se crede că P20 va veni în trei modele diferite: versiunea standard, un model Pro și o versiune Lite. Imaginile au arătat că dispozitivele vor avea fie un sistem de cameră cu două sau trei lentile, în funcție de model. Deși nu este clar care dispozitiv va avea trei, probabil că versiunea Pro va veni cu această caracteristică. Potrivit unui tweet de la Leaker Roland Quandt, modelul P20 Pro va costa 899 €, standardul P20 va fi de 670 €, iar P20 Lite va costa 369 €.

Huawei va dori o victorie de pe urma acestui telefon, deoarece nu a avut parte de o primire prea bună în Statele Unite. Telefonul Mate 10 Pro a intrat pe piață fără parteneriate de transport și compania a fost acuzată de spionaj pentru guvernul chinez, iar FBI, CIA și NSA avertizează cetățenii americani împotriva utilizării produselor sale.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close