Nokia 3310 vine si in varianta 3G. Vezi detalii si noi informatii

0
117
Nokia 3310

Nokia 3310 varianta modernizata a fost lansat acum ceva luni de catre HDM Global si se pare ca in curand vor aparea si versiunile cu 3G.

Nokia 3310 vine si in varianta 3G. Vezi detalii si noi informatii

Nokia 3310 a fost lansat anul acesta in luna februarie, bucurand o multime de nostalgici care au trait alaturi de acest telefon Nokia. Cu toate acestea, desi design-ul a ramas aproape acelasi, ecranul este color, are camera foto, conexiune la internet si alte cateva functii in plus.

Totusi, compania finlandeza nu s-a multumit cu atat si a decis sa-i ofere inca un plus de popularitatea modelului Nokia 3310, introducand conectivitatea 3G. Acum, utilizatorii vor putea sa foloseasca aplicatii precum Skype, Facebook sau Twitter, lucru aproape imposibil de facut in cadrul unei conexiuni 2G.

Aceasta modificare a dus si la o dimensiune marita a telefonului, precum si la alte schimbari mai bune sau mai putin bune. De exemplu, tastele au fost facute mai ergonomice, mai distantate, astfel incat experienta de scris sa fie macar ceva mai buna.

Fata de generatie trecuta, telefonul are acum un volum de 13,29% si durata bateriei a scazut considerabil. Daca pana acum Nokia 3310 putea oferi o autonomie a bateriei de pana la 22,1 ore in convorbire, acum, odata cu implementarea conectivitatii 3G, bateria nu tine mai mult de 6-7 ore. In standy bye insa, lucrurile stau aproximativ la fel, asa ca nu trebuie sa va faceti griji.

Mai exista o diferenta in ceea ce priveste sistemul de operare, dar si in ceea ce priveste pretul. Ar putea fi lansat la jumatate lunii octombrie, asa ca fiti pe faza. Ce parere aveti despre acest „nou” telefon? Voi l-ati cumpara?