nokia

HMD Global a anunțat oficial că Nokia 5 și Nokia 6 obțin actualizarea software-ului Android Oreo.

Într-un tweet, marți, HMD Global Chief Product Officer, Juho Sarvikas, a anunțat disponibilitatea Android 8.0 Oreo pe Nokia 5 și Nokia 6. „Sweeter and Smoother” # Nokia5 și # Nokia6 se alătură oficial familiei #AndroidOreo „, a declarat tweet-ul . De asemenea, el a declarat că lansarea va avea loc în etape. Un utilizator de pe Twitter din India a primit aparent actualizarea pe Nokia 6 (TA 1021) ca descărcare OTA. Dimensiunea fișierului este de aproximativ 1,8 GB. Caracteristicile de actualizare a OTA ale componentelor Android Oreo, cum ar fi impartirea ecranului in doua parti, punctele de notificare, scanările de securitate Google Play Protect, timpul de încărcare mai rapid, completarea automată și patch-urile de securitate Google din ianuarie 1. Pagina de actualizare OTA arată, de asemenea, că dimensiunea fișierului este de aproximativ 1822.9MB.

La începutul acestei luni, Sarvikas, de la HMD a arătat că lansarea comercială pentru Android Oreo pe telefonul Nokia 6 a fost pe drumul cel bun și se așteaptă să sosească în ianuarie.

Lansat în februarie anul trecut, Nokia 5 are un ecran de 5,2 inci HD (720×1280 pixeli). Este alimentat de un Qualcomm Snapdragon 430 SoC, împreună cu 2 / 3GB de memorie RAM și 16GB de stocare încorporată. Telefonul este susținut de o baterie de 3000mAh.

Nokia 6, pe de altă parte, utilizează un display IPS de 5,5 inci full-HD (1080×1920 pixeli). Acesta este alimentat de un Qualcomm Snapdragon 430 SoC, împreună cu 3GB de RAM și 32GB de stocare încorporată. Telefonul este susținut, sub capota, de o baterie de 3000mAh.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.