MobileNoutati

Nokia 7 Plus – ar putea sa se lanseze la MWC 2018

Nokia 7 Plus poate fi unul dintre telefoanele HMD Global dezvăluie la Mobile World Congress (MWC) 2018 din Barcelona, alături de așteptările cu nerăbdare Nokia 9 și Nokia 1. Noile rapoarte au dezvăluit caracteristicile, specificațiile, designul și imaginile Nokia 7 Plus. Aceasta se întâmplă la scurt timp după ce Nokia 7 Plus a fost scurs prin intermediul aplicației Nokia Camera și apoi a fost văzută pe site-ul Geekbench. HMD Global va găzdui evenimentul MWC 2018 pe 25 februarie 2018, unde se așteaptă lansarea unei serii de telefoane Android.

Un raport în Nokiapoweruser a scos imagini ale presupusului smartphone Nokia 7 Plus. Detaliile dezvăluie specificații majore și design al viitorului smartphone. Un raport în ithome a dezvăluit și câteva detalii despre Nokia 7 Plus.

Specificațiile Nokia 7 Plus
Între timp, pe baza ultimelor rapoarte, Nokia 7 Plus ar putea să dea un afișaj de 6 inci de 18: 9 cu protecție din sticlă Gorilla. Poate fi livrat cu o cameră cu setup de două camere, cu senzori de 12 megapixeli + 13 megapixeli, Carl Zeiss în spate si zoom optic 2X. De asemenea, smartphone-ul poate împacheta un obiectiv Carl Zeiss de 16 megapixeli. Nokia 7 Plus va rula Android 8.0 Oreo out-of-the-box și va veni cu memorie RAM de 4 GB.

Nokia 7 Plus se așteaptă să aibă un design unibody din aluminiu. În ceea ce privește memoria, smartphone-ul poate împacheta 64 GB de memorie internă, expandabilă printr-o cartelă microSD. În plus, mobilul poate avea suport de încărcare rapidă 9V / 2A și poate fi echipat cu un port USB de tip C. De asemenea, telefonul va avea și o tehnologie audio spațială de 360 de grade Nokia OZO. Între timp, un raport anterior a sugerat de asemenea că Nokia 7 Plus, fiind cea mai mare versiune a Nokia 7 de anul trecut, ar putea veni cu un procesor Qualcomm Snapdragon 660.

Etichete
Afișați mai multe

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close