NokiaNoutatiTelefoane

Nokia 9 PureView primul telefon cu 5 camere pe spate

Cand va disparea acest trend?

Nokia 9 PureView este primul smartphone din lume ce are 5 camere foto/video pe spate, un lucru ce este cam deplasat, dupa parerea mea 2 camere erau de ajuns pe partea din spate atunci cand vine vorba de un telefon, un tred ce cu siguranta va disparea de la anul, sau chiar pe finalele anului acestuia, sa vedem ce va lansa Apple.

Din punct de vedere vizual, telefonul arata destul de hidos, au fost foarte multe glume cu privire la acest telefon, si cred ca Nokia ar trebuii sa isi asume aceste lucruri, si anul viitor sa indrepte aceasta greseala, pe care propabil ai au vazut-o ca fiind o alegere foarte inspirata si ca publicul va fi lasat cu gura cascata de Nokia 9 PureView. Serios Nokia?

Telefonul are ecran OLED de 5.99 inci, cu aspect de imagine 18:9 și rezoluție 1440 x 2880 QHD+. Senzorul de amprentă este integrat în ecran, dar este mai slab in comparatie cu cel de pe Samsung Galaxy S10. Vom avea 4 GB de RAM si 128 GB memorie interna.

Despre camera video, putem spune ca nu este doar de marketing, dar totusi nu cred ca va cea mai buna camera de pe un telefon de anul acesta, cei cinci senzori foto de pe spatele telefonului sunt produși de Zeiss și există un procesor de imagine dedicat, care lucrează alături de procesorul principal – acesta fiind un Snapdragon 845.

Sursa: imagine

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close