Notebook 9 de la Samsung va începe la 1.200 de dolari

0
11

Samsung a lansat seria de notebook-uri în decembrie anul trecut, care a avut trei modele, inclusiv notebook-ul Notebook 9 Pen, un notebook de 13,3 inci 2 in 1 cu un pen integrat S Pen. Acum, compania a lansat prețuri pentru toate modelele și spune că vor fi disponibile pentru cumpărare începând cu duminică, 18 februarie.

Pretul este dupa cum urmeaza: Notebook 9 Pen 13 inch incepe de la 1.399,99 $, Notebook 9 13 inch fara stylus va costa 1.199.99 $ cu un procesor Core i5 si 1.299.99 $ cu un Core i7, notebook-ul 15 de inch va incepe de la 1.299.99 $ , și în cele din urmă, Notebook 7 Spin este de $ 899,99.

Notebook 9 Pen de la Samsung este actualizat pentru procesoare Intel de generația a opta

Notebook 9 Pen este actualizat pentru a include procesoarele de generația a opta de la Intel, până la 16 GB de memorie RAM și memorie de stocare de 512 GB. Modelele obișnuite ale Notebook 9 sunt reînnoite cu procesoare de generație opt de generații Intel, până la 16 GB de memorie RAM și până la 1TB de stocare SSD. Samsung utilizează, de asemenea, o baterie de 75W Hexacell în aceste modele, cea mai mare și mai puternică baterie, plasată vreodată într-un laptop.

Cele trei noi notebook-uri Notebook 9 au un aspect mai familiar și sunt disponibile în dimensiuni de 13,3 sau 15 inch. Ele pot include până la 1TB de spațiu de stocare, iar modelul de 15 inch are opțiunea pentru grafica discretă, dar acestea împărtășesc opțiunile CPU și RAM ale pixului.

Toate aceste laptop-uri includ scanere de amprente digitale și suport pentru Windows Hello (9 Pen include scanare IR pentru recunoașterea facială), în timp ce numai 15-inch are un port Thunderbolt.

Notebook-uri concepute pentru mobilitate – ambele dispozitive se numără printre cele mai subțiri din clasa lor pentru o portabilitate ușoară și funcționează în deplasare. Fabricat din Metal12 ™, completat de tehnologia Micro Arc Oxidation (MAO), ambele dispozitive sunt mai ușoare decât cele mai multe laptop-uri metalice, dar durabile cu tratamentul avansat MAO al stratului de oxid pe suprafață, pentru a vă asigura că listele de rezolvare se termină indiferent de locul unde vă duce viața .

Se adaugă securitate și confort – ambele dispozitive vin cu Windows Hello built-in pentru autentificarea securizată prin senzorul de amprentă digitală fără a introduce o parolă, în timp ce Notebook 9 Pen are, de asemenea, o cameră IR frontală pentru recunoașterea recunoașterii faciale prin Windows Hello. Ambele PC-uri au folderul de confidențialitate pentru stocarea datelor sensibile.

Performanță de înaltă calitate – combinând cele mai bune portabilități cu un afișaj de înaltă calitate și o performanță puternică, afișajul RealView aduce o imagine premium și luminată, cu culori vii și o strălucire incredibilă, ideale pentru utilizarea dispozitivului atât în ​​interior, cât și în exterior. Ambele dispozitive au, de asemenea, cel mai nou procesor Intel Core i7 de generație 8 și memoria Samsung Dual Channel pentru viteze rapide de a gestiona sarcini cum ar fi rularea mai multor programe sau vizualizarea și redarea de grafică de înaltă calitate, fără performanță sau viteză reduse.

Productivitate și colaborare – Samsung oferă mai multe instrumente care îi apelează pe profesioniștii în tehnologie precum Samsung Link Sharing, care permite utilizatorilor să transfere clipuri video, fotografii și documente stocate pe PC-ul lor la alt computer sau dispozitiv inteligent *. Soluțiile software suplimentare disponibile pe ambele dispozitive includ mesajul Samsung care permite utilizatorilor să trimită mesaje de pe PC-ul lor la contactele salvate pe telefonul lor smartphone **, precum și preinstalarea Voice Note pentru recepționarea de note vocale și Studio Plus pentru crearea și editarea de conținut personalizat .