Noua actualizare pentru WhatsApp Android si Windows Phone

0
22

WhatsApp pentru Android a fost actualizat cu câteva caracteristici noi pentru grupuri. Există posibilitatea de a permite utilizatorilor să adauge o descriere unui grup. Acest lucru a fost debutat pe versiunile beta pentru WhatsApp pentru Android și Windows Phone. Aplicația include, de asemenea, o opțiune pentru activarea căutării participanților la grup direct din ecranul Info grup. De asemenea, utilizatorii pot comuta de la un apel vocal la un apel video, atingând un buton.

Printre alte caracteristici, opțiunea de a adăuga o descriere unui grup este concepută pentru a oferi membrilor grupului o modalitate de a cunoaște informații importante sau tema grupului. Descrierile de grupuri sunt disponibile pe ecranul de chat ca o casetă fixată și sunt, de asemenea, vizibile când invitați pe cineva prin intermediul link-ului de invitație al grupului. Această caracteristică a fost inițial o parte a versiunii beta 2.18.54 a lui WhatsApp pe versiunea Android și WhatsApp beta 2.18.28 pe Windows Phone.

Pentru a adăuga o descriere, accesați ecranul Informații grup și apoi atingeți opțiunea Adăugați descrierea grupului care este disponibila sub numele grupului. Descrierea poate fi în mod special de până la 512 de caractere.

În plus față de modul de adăugare a unei descrieri unui grup, WhatsApp actualizat pentru Android are o bară de căutare pe ecranul Info grup care permite utilizatorilor să caute lista de participanți la grup. WhatsApp pentru iPhone a primit aceeași caracteristică de căutare la începutul acestei luni.